De beste producten van La Roche-Posay

La Roche-Posay is een fantastisch merk dat bij de apotheek verkocht wordt. Hun producten werden speciaal ontwikkeld met het oog op de gevoelige huid, waardoor iedereen hun producten kan gebruiken. Ik ben al jaren fan van het merk en heb dan ook ontelbaar veel dingen uitgeprobeerd. Daarom laat ik in dit artikel de beste producten van La Roche-Posay zien oftewel de producten die je écht moet proberen. Kijk je mee?

La Roche-Posay Effaclar Duo reinigende verzorging

Ik kan natuurlijk geen lijst met de beste producten van La Roche-Posay maken zonder hun #1 cultproduct te benoemen. Ik heb het natuurlijk over de Effaclar Duo.

Dit product is ideaal als je vaak last hebt van een onzuivere huid. Het pakt puistjes aan, littekens die veroorzaakt werden door puistjes, roodheden, … En dat allemaal zonder de huid verder te irriteren.

Ik heb eerder al een uitgebreide review geschreven over de La Roche-Posay Effaclar Duo geschreven, lees dat dus ook zeker eens terug als je graag meer informatie wilt over dit geweldige product.

De Effaclar Duo kost € 12,38 en is o.a. te koop via online apotheek Viata.

La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra

Mijn favoriete micellaire water allertijden en gelukkig verkrijgbaar in een extreem grote bus zodat je er lekker lang mee kunt doen.

Het La Roche-Posay Eau Micellaire Ultra is, in mijn ogen, ook echt een van de beste producten van La Roche-Posay. Met deze reiniger kun je al je make-up snel en makkelijk weghalen zonder de huid te irriteren. Zeker rondom mijn ogen vind ik dit een fijn product, al helemaal als ik lenzen gedragen heb en mijn ogen wat gevoeliger zijn.

Dit product is ook ideaal om ‘s ochtends je huid mee op te frissen als je geen zin of tijd hebt voor een complete reiniging.

Het Eau Micellaire Ultra kost € 13,93 voor 750 ml en is o.a. te koop via online apotheek Farmaline.

La Roche-Posay Lipikar Lichaamsmelk

De Lipikar lichaamsmelk werd me door meerdere dokters (waaronder de dermatoloog én plastisch chirurg) aangeraden. Hij is perfect geschikt voor een extreem gevoelige huid en mag zelfs gebruikt worden voor baby’s en senioren.

Ik gebruikte hem vlak na mijn liposuctie maar ook nu blijf ik hem trouw gebruiken. Hij is trouwens ook perfect als je last hebt van eczeem, psoriasis of andere huidaandoeningen die huid en irritatie kunnen geven.

Deze body lotion kan dus door ieder lid van de familie gebruikt worden waardoor het in mijn ogen de perfecte lotion is voor ieder gezin.

De Lipikar Lichaamsmelk kost € 16,00 en is o.a. te koop via online apotheek Farmaline.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Cicaplast is een echt wondermiddel dat iedereen standaard in huis zou moeten hebben. Het is een soort wondzalf meets moisturiser en je kunt het voor alles gebruiken. Littekens, schrale plekjes, schaafwonden, …

Dit product versnelt het helingsproces en werkt tegelijkertijd ook kalmerend en verzachtend. Je hebt een normale versie maar je hebt ook een speciale Cicaplast met SPF50. Ideaal om bepaalde plekjes zoals tattoeages of littekens extra te verzorgen én te beschermen.

De Lipikar Balsem B5 en SPF50 versie kosten gemiddeld € 13,50 en zijn o.a. te koop via online apotheek Farmaline.

La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Anti Glim

Wat ik ook zeker tot een van de beste producten van La Roche-Posay kan rekenen is de zonnecrème van Anthelios XL. Deze zonnecrème is perfect geschikt voor de (zon)gevoelige huid en werd speciaal ontwikkeld voor de iets vettere huid.

Deze zonnecrème laat geen vettig laagje na op je gezicht waardoor hij dus niet gaat glimmen én je poriën niet zal verstoppen. Een heel verschil dus met de klassieke zonnecrèmes zoals wij normaal gezien kennen.

Wil je graag meer lezen over dit product? Ik schreef eerder al een uitgebreide review over de La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Anti-Glim crème én spray!

De Anthelios XL SPF50+ Anti Glim kost € 17,99 (nu in de sale voor € 11,69!!) en is te koop bij Farmaline

Dit zijn in mijn ogen de beste producten van La Roche-Posay die ik dan ook iedereen kan aanraden, zeker als je ook last hebt van een gevoelige, geïrriteerde of allergische huid.

Heb je dus nog nooit iets van La Roche-Posay geprobeerd? Dan zit je met deze producten alvast goed!

Heb jij al een van deze producten geprobeerd?

Share:

2 Comments

  1. September 10, 2019 / 3:11 pm

    La Roche Posay heeft zoveel fijne producten! Mooi lijstje heb je dan ook gemaakt. 🙂

  2. September 13, 2019 / 4:56 pm

    Superfijne producten allemaal! Ik heb ze bijna allemaal al getest, behalve de Effeclar. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?