De beste producten van Revolution

Revolution is een overkoepelend merk waarin je heel wat andere merken terug kunt vinden. Binnen Revolution vind je verschillende merken waaronder o.a. Makeup Revolution, het budgetproof I Heart Revolution en het nieuwe Revolution Pro. Omdat het merk tegenwoordig goed verkrijgbaar is wil ik in dit artikel mijn favoriete producten van Revolution laten zien. Kijk je mee?

I Heart Revolution Chocolate Rose Gold eyeshadow palette

Deze Huda Beauty Rose Gold ‘dupe’ is nog steeds heel erg populair en dat is geheel terecht. Dit palette van dochtermerk I Heart Revolution kost slechts € 10 maar bevat zoveel mooie én gepigmenteerde kleuren.

Als je benieuwd bent naar swatches van het I Heart Revolution Chocolate Rose Gold eyeshadow palette, bekijk dan zeker mijn review eens. Het is namelijk echt een mooi palette dat iedere euro waard is, toch als je van warme tinten houdt.

Makeup Revolution Fortune Favours The Brave eyeshadow palette

Het Fortune Favours The Brave palette is nog altijd een van de beste producten van Revolution, ook al is de hype rond dit palette al lang gaan liggen. Een oogschaduw palette gevuld met een heleboel neutrals aangevuld met een paar fellere kleuren, meer heb je toch niet nodig?

Fortune Favours The Brave is compact en daardoor het ideale palette om mee op vakantie te nemen. Met dit palette kun je gewoon zoveel verschillende kanten uit! De kwaliteit is verder ook gewoon heel erg goed. De pigmentatie is goed maar ook heel goed voor beginners om mee te leren werken.

Makeup Revolution Illuminating Fixing Spray

Als je nog op zoek bent naar een goedkope setting spray moet je zeker eens bij Makeup Revolution kijken. Ik ga heel eerlijk zijn: de geur is echt verschrikkelijk maar de spray doet zijn werk en dat tegen een zeer zachte prijs.

Makeup Revolution Ultra Blush palette in Hot Spice

Zeker geen nieuw product hier op The Pink Perfectionist aangezien ik dit product al zo vaak heb laten zien. Het Hot Spice blush palette bevat een heleboel prachtige warme blushes die je gezicht meteen van een sunkissed look voorzien.

Als je nog niet veel blushes hebt of op zoek bent naar warme blushes, geef dit palette dan zeker eens een kans. De kwaliteit is namelijk heel erg goed en je krijgt veel product voor een lage prijs!

Revolution Pro eyeshadow refills

Als je dacht dat je voor 5 euro alleen een palette bij de Action kon scoren dan heb je het grondig mis! Deze losse oogschaduw van Revolution Pro is zó ongelofelijk goedkoop en de pigmentatie is gewoon super. Hier heb ik een palette gevuld met het Up in Smoke pack (en een verdwaalde oogschaduw van Nabla). De perfecte smokey eyes voor slechts 5 euro, dat is pas een goede deal.

Zo zie je maar, iets hoeft niet perse slecht te zijn omdat het goedkoop is. Dit zijn in mijn ogen de beste producten van Revolution en alle merken die daartoe behoren. Zowel Makeup Revolution als Revolution Pro en I Heart Revolution zijn geweldige merken die ik voor 100% kan aanraden.

De producten van Revolution zijn o.a. te koop via Boozyshop en Kruidvat.

Ken jij de producten van Revolution al?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?