De beste producten van Rituals (skincare)

Rituals is een zeer populair cosmeticamerk uit Nederland. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan huidverzorging, make-up en producten voor in huis. Tijdens de feestdagen worden hun producten ook massaal cadeau gedaan. Het leek me dus het ideale moment om wat dieper in te gaan op hun skincareproducten, voor de mensen die misschien nog niet zo bekend zijn met het merk. In dit artikel wil ik daarom graag de beste producten van Rituals laten zien.

Als je benieuwd bent naar de absolute aanraders van Rituals die je zéker eens moet proberen, lees dan zeker verder!

The Ritual of Hammam Refreshing Foaming Shower Gel

Dit is een van de meest populaire producten bij Rituals en dat is in mijn ogen geheel terecht. Deze schuimende douchegel uit de Hammam lijn is echt mijn #1 product tijdens de wintermaanden.

Deze Hammam doucheschuim heeft de geur van eucalyptus en rozemarijn, wat het dus een ongelofelijk ontspannend product maakt. Ideaal om ‘s avonds mee te douchen voor het slapengaan of als extra verwenmomentje op een vrije dag.

Hij heeft trouwens niet alleen een lekkere geur maar is ook heel erg fijn in gebruik. Met een pompje krijg je al een grote toef schuim waar je jezelf voldoende mee kan inzepen, je hebt niet veel product nodig.

Ook werkt de douchegel niet uitdrogend op de huid, wat ook mooi meegenomen is tijdens het najaar als het weer wat kouder wordt.

The Ritual of Hammam Sea Salt Hot Scrub

Binnen diezelfde Hammam lijn vinden we nog een van de beste producten van Rituals terug namelijk de The Ritual of Hammam Sea Salt Hot Scrub.

Deze scrub met grove scrubdeeltjes maakt komaf met alle dode huidcellen en laat de huid zijdezacht achter. De verwarmende gember en eucalyptus zorgen voor een tintelend, warm effect op de huid. Dit voelt echt zo gek maar ook zo leuk aan onder de douche, zeker als het echt goed koud is buiten.

Zeker in combinatie met de shower foam zorgt deze scrub voor een zalig verwenmomentje onder de douche!

The Ritual of Dao Relaxing Serum

Als we het over ontspannende producten hebben mogen we het Relaxing Serum van de Dao lijn ook zeker niet overslaan. Dit product werd namelijk speciaal ontwikkeld met het oog op ontspanning.

Dit serum breng je aan op je triggerpoints zoals je nek, slapen, voorhoofd, polsen, … De combinatie van de massage en de ontspannende geur zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt.

Het Relaxing Serum is dus ideaal om te gebruiken op momenten dat je veel stress ervaart vanwege het werk, school, files, … Noem maar op, dit serum zal vast en zeker wel eens van pas komen!

The Ritual Of Dao Night Balm for the Hands

Binnen dezelfde geurlijn als het Relaxing Serum vinden we ook een van mijn persoonlijke favorieten terug en dat is de Dao Night Balm voor de handen. Misschien niet het meest populaire product uit het gamma maar zeker een van de beste producten van Rituals!

Als je last hebt van hardnekkig droge handen die bij geen enkele handcrème gebaat zijn: echt waar, probeer deze gewoon. Dit is een van de meest hydraterende handcrèmes op de markt. Het is echt een dikke, stevige balsem die zeer diep tot in de huidlaag gaat werken.

Doordat hij zo dik is wordt hij voornamelijk aangeraden voor de nacht zodat hij lang genoeg in kan trekken. Overdag zou je dit soort dikke handcrèmes als storend kunnen ervaren maar ‘s nachts heb je hier dus weinig last van.

The Ritual of Ayurveda Hydrating Hand Lotion 

Ben je niet zo van de extreme handcrèmes en heb je liever iets luchtiger maar wél met een lekkere geur? Probeer de handcrème uit de Ayurveda lijn dan zeker eens.

De Ayurveda geur ruikt echt heerlijk oriëntaals en warm dankzij de geur van Indiase Roos en zoete amandelen. Hij hydrateert de handen goed maar is niet zo heavy duty als de nachtbalsem van Dao.

Deze handcrème is dus eerder bedoeld voor mensen die tussendoor snel even willen smeren voor ze aan het werk gaan. In mijn ogen is dit dus dé beste handcrème om aan je bureau te bewaren, ook al wil je blijven smeren dankzij de lekkere geur.

Dit waren, in mijn ogen, de beste producten van Rituals die je zeker eens moet proberen in de winkel. De meeste van deze producten gebruik ik al járen, waarvan ik sommige producten zelfs al gebruikte voor ik begon met bloggen! Ik kan ze dus allemaal voor de volle 100% aan iedereen aanraden.

Meer lezen over Rituals? Bekijk dan ook deze artikels eens:

Kende jij deze producten al? 

Share:

1 Comment

  1. October 22, 2019 / 10:35 am

    Ik gebruik de laatste tijd eigenlijk niet meer zoveel van Rituals, moet ik nodig weer eens doen! Die hand lotion van Rituals of Sakura lijkt mij wel erg lekker. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?