web analytics

De beste producten van Rituals (skincare)

Rituals is een zeer populair cosmeticamerk uit Nederland. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan huidverzorging, make-up en producten voor in huis. Tijdens de feestdagen worden hun producten ook massaal cadeau gedaan. Het leek me dus het ideale moment om wat dieper in te gaan op hun skincareproducten, voor de mensen die misschien nog niet zo bekend zijn met het merk. In dit artikel wil ik daarom graag de beste producten van Rituals laten zien.

Als je benieuwd bent naar de absolute aanraders van Rituals die je zéker eens moet proberen, lees dan zeker verder!

Foaming Shower Gel – € 9,90

Een van dé beste producten van Rituals is zonder twijfel ook meteen hun meest bekende product: de Foaming Shower Gel. Dit is een product dat iedere Rituals fan meestal standaard in huis heeft.

Binnen iedere geurlijn heb je er eentje en ze zijn allemaal fantastisch. Ze geven lekker veel schuim, geven een sterke geur af én drogen de huid ook niet uit. Daarnaast zijn ze ook gewoon heel erg leuk om te gebruiken en zijn ze vaak ook populair bij kinderen.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Sakura shower gel (met kersenbloesem), de Jing Sleep (met kalmerende lavendel) en de Ayurveda (met de geur van zoete amandel en roos).

Shower Scrubs – € 16,90

Een shower scrub moet voor mij twee dingen doen: mijn dode huidcellen op een zachte manier verwijderen en tegelijkertijd de huid verzorgen (en dus niet uitdrogen!). Dat is dan ook exact de reden waarom ik de Rituals Shower Scrubs zo fijn vind.

Ze komen in verschillende geuren en bevatten allemaal lekkere scrubdeeltjes die de huid een stevige scrub geven zonder te agressief te zijn. Daarnaast bevatten ze ook nog goed veel olie waardoor ze de huid niet uitdrogen maar juist verzorgen.

Tijdens de wintermaanden zijn deze scrubs ideaal om de huid te hydrateren, tijdens de zomermaanden zorgen ze juist voor een prachtige glow. Je kunt ze dus het hele jaar door met veel plezier gebruiken!

Voornamelijk de Ritual of Karma Shower Scrub is een fijn exemplaar om tijdens de zomer te gebruiken. Door de witte lotusbloem ruikt hij lekker fris en het zeezout zorgt voor een natuurlijke maar grondige scrub.

The Ritual of Sakura Recovery Hand Balm – hier te koop voor € 11,90

Wie last heeft van droge handen of kloven is bij Rituals aan het juiste adres. De Sakura Recovery Hand Balm is dan ook een van de beste producten van Rituals.

Deze handcrème werkt extreem voedend en verzorgend waardoor zelfs de meest uitgedroogde handen weer zacht en soepel aanvoelen. Dankzij de zachte geur van kersenbloesem raak je ook helemaal meteen ontspannen en zorgt de handcrème voor een zen-momentje. Werkelijk iedereen vindt deze handcrème prettig, zelfs mannen!

Fleurs de l’Himalaya parfum – hier te koop voor € 17,90

Misschien een beetje underrated en minder bekend maar zeker niet minder goed: de parfums van Rituals. Ze ruiken allemaal héérlijk, blijven lang hangen en zijn zuinig in gebruik waardoor ze zeker niet moeten onderdoen voor hun tegenhangers van de parfumerie.

Mijn persoonlijke favoriet? De bloemige Fleurs de l’Himalaya. Dankzij de pioenroos, wilde orchideeën en musk is dit een zachte en vrouwelijke geur die voor iedere gelegenheid geschikt is.

Dit waren, in mijn ogen, de beste producten van Rituals die je zeker eens moet proberen in de winkel. De meeste van deze producten gebruik ik al járen, waarvan ik sommige producten zelfs al gebruikte voor ik begon met bloggen! Ik kan ze dus allemaal voor de volle 100% aan iedereen aanraden.

Meer lezen over Rituals? Bekijk dan ook deze artikels eens:

Kende jij deze producten al? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. October 22, 2019 / 10:35 am

    Ik gebruik de laatste tijd eigenlijk niet meer zoveel van Rituals, moet ik nodig weer eens doen! Die hand lotion van Rituals of Sakura lijkt mij wel erg lekker. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?