web analytics

De beste producten van The Body Shop

Ik ben al jarenlang groot fan van de producten van The Body Shop. Hun producten zijn goed betaalbaar, ruiken ontzettend lekker en zijn gewoon zeer fijn in gebruik.

Hun assortiment is de laatste jaren zo sterk gegroeid én veranderd waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom presenteer ik jullie in dit artikel een handig overzicht met daarin de beste producten van The Body Shop.

Deze producten móet je gewoon eens geprobeerd hebben:

The Body Shop Body Butters

De Body Butters van The Body Shop zijn echte cultklassiekers binnen de beautywereld. Ik herinner me dat ik mijn eerste Body Butter ergens rond 2008 kocht en sindsdien heb ik altijd wel een aantal potten in huis.

Werkelijk alle The Body Shop Body Butters zijn ontzettend fijn maar er zijn toch een paar body butters die echt onmisbaar zijn in mijn collectie.

Als je snel last hebt van een (extreem) droge huid is de Shea butter een absolute musthave. Deze ultradikke boter is perfect als je kampt met een huid die snel droog en daardoor pijnlijk aanvoelt.

Eerder op zoek naar een iets dunnere body butter waarbij vooral de geur centraal staat? Kies dan voor de Japanese Cherry Blossom of de British Rose, beiden heerlijke producten tijdens de zomermaanden!

Tea Tree Oil

Als je aan The Body Shop denkt denk je vaak vooral aan lichaamsverzorging en dat is jammer. Ze hebben namelijk ook heel wat fijne producten voor het gelaat in hun assortiment.

Een van de beste producten van The Body Shop is dan ook deze Tea Tree Oil.

Dit is een spot treatment dat snel en efficiënt hardnekkioge puistjes aanpakt. Het product droogt de puistjes lekker snel uit maar beschadigt de huid verder niet. Het werkt veel beter dan de klassieke truc met tandpasta én het is dus ook niet schadelijk voor je huid.

Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask

Een ander fijn product binnen de categorie gezichtsverzorging is dit masker met amandel.

Dit maskertje bevat kleine deeltjes amandel die de huid een milde scrubbeurt geven. Ideaal als je snel last hebt van droge velletjes of plekjes!

Ook heeft dit masker een kalmerende werking waardoor het ideaal is als je last hebt van een gevoelige huid die snel reageert op bepaalde producten of veranderingen.

Dit ontspannende masker staat áltijd in mijn badkamerkast!

The Body Shop Handcrèmes

Nog een ander fantastisch product van The Body Shop is hun handcrème. Ze hebben een ontzettend groot assortiment aan geuren dus iedereen kan vast en zeker een lekkere geur vinden!

Het fijne aan deze handcrèmes is dat ze zeer vloeibaar zijn maar toch goed hun werk doen. Hierdoor trekken ze snel in en smeren ze makkelijk it.

Op zoek naar een lekkere geur voor de zomer? Probeer Pink Grapefruit, Coconut of Strawberry eens!

Natuurlijk hebben ze nog veel andere fijne producten maar dit waren in mijn ogen de beste producten van The Body Shop die je gewoon eens MOET proberen!

De producten zijn ook niet echt heel erg duur plus ze hebben vaak geweldige deals. Ga dus zeker eens een keertje langs bij The Body Shop!

Welke producten van The Body Shop heb jij al geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. August 11, 2020 / 6:24 pm

    Ik ben gek op de handcrèmes van TBS 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?