web analytics

De beste producten voor beschadigd haar

Lang, sterk haar is een droomdoel van veel dames. Helaas lukt het niet altijd even goed om je droomkapsel te verwezenlijken, zeker niet als je last hebt van beschadigd en/of breekbaar haar.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat producten op de markt die kunnen helpen om je beschadigde haar weer tot leven te toveren. In dit artikel laat ik dan ook een aantal fijne producten aan jullie zien!

Kérastase Resistance Extentioniste

De Kérastase Resistance producten worden al jarenlang door kappers gebruikt om beschadigd haar te herstellen.

Sinds kort komen daar dus ook de Kérastase Resistance Extentioniste producten bij waarbij de focus nog meer ligt op het versterken en het groeien van je haar. Deze producten gaan de haarvezels versterken waardoor het haar minder snel breekt en dus langer zal worden.

De Extentioniste lijn bestaat uit de volgende producten:

  • Bain Extentioniste shampoo – een lengteboostende shampoo
  • Sérum Extentioniste – een serum voor hoofdhuid en haarvezel
  • Masque Extentioniste – een lengteboostend masker, zelfs voor dunner wordende punten
  • Fondant Extentioniste – een lengteboostende conditioner met Creatine R
  • Extentioniste Thermique – een hittebeschermend serum

Vooral de shampoo, conditioner en het hittebeschermende serum maken een énorm verschil als het op de gezondheid van je haar aankomt. Ik heb ze zelf ook in huis en merkte al vrij snel dat mijn haar veel sneller én mooier groeide zonder meteen af te breken bij de puntjes. Zelfs mijn beschadigde haar groeide gewoon op een mooie manier door!

Wil je de producten zelf een keertje proberen? Je vindt de producten van Kerastase bij Easycosmetic.be.

Redken Extreme

Wie extreem beschadigd of breekbaar haar heeft na veelvuldig (ont)kleuren kan dan weer terecht bij Redken. De Redken Extreme lijn dringt tot in de diepste haarvezels door om het haar van binnenuit weer tot leven te wekken.

Omdat het haar voor 70-85% uit proteïnen bestaat, leidt schade aan het haar tot een verlies aan proteïnen. Dit is de reden waarom proteïnebehandelingen nodig zijn om beschadigd haar te herstellen en opnieuw gezond te maken. Proteïnen herstructureren de haarvezel waardoor het haar opnieuw sterk en stevig wordt.

Het Redken Extreme gamma bevat het exclusieve Fortifying Complex waarvan het nieuwe Interlock Protein Network™ diep in de haarwortel dringt zodat het haar opnieuw gezond oogt en stevig is. Door opnieuw proteïnen toe te voegen aan het haar gaat het zichzelf van binnenuit herstellen.

Binnen het Redken Extreme gamma vind je o.a. een shampoo, een conditioner en een beschermend stylingproduct dat de haren tot maar liefst 230°C beschermt.

Sinds kort is er ook een speciale Redken Extreme Bleach lijn die vooral voor ontkleurd haar bedoeld is. Deze producten heb ik zelf nog niet getest maar ze zien er wel heel erg goed uit!

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle

L’Oréal Professionnel Mythic Oil

Is je haar slechts licht beschadigd en is het vooral heel erg droog? Dan kun je terecht bij de L’Oréal Professionnel Mythic Oil producten.

De producten van het L’Oréal Mythic Oil gamma zijn al jarenlang absolute bestsellers. Zowel kappers als consumenten zweren erbij omdat ze hun beloftes ook echt waar maken. Iedereen is er altijd laaiend enthousiast over geweest en dat is geheel terecht!

Hun producten zijn niet alleen geschikt voor mensen met beschadigd haar, ook voor personen met droog of pluizig haar werken deze producten heel erg goed.

Vooral de L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle is een fantastisch product dat iedereen eigenlijk in huis zou moeten hebben! Dit product kun je zowel tijdens als na het wassen gebruiken. Je kunt het product zowel als verzorging en/of als styling gebruiken dus naast een shampoo heb je eigenlijk alleen deze crème nodig en you’re good to go!

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle

Heb je dus zelf ook last van weerbarstig, beschadigd haar dat bijna niet meer te redden valt? Geef het dan niet meteen op en probeer deze producten eerst eens! Wedden dat je je volgende kappersbezoek alweer een tijdje kunt uitstellen? 😉

Hoe verzorg jij je haar?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?