web analytics

De beste producten voor een gevoelige huid

Heb jij last van een gevoelige huid in combinatie met een ander huidtype en je weet niet goed wat je moet gebruiken? Wel, in dit artikel bespreek ik de beste producten voor een gevoelige huid, ongeacht of je een vette huid of een droge huid hebt. Er zijn namelijk enorm veel fijne producten op de markt die speciaal ontwikkeld zijn voor een (over)gevoelige huid. Met deze producten ga je alvast de juiste kant op!

producten voor een gevoelige huid acné

Eucerin DermoPure

Heb jij een huid die snel last heeft van puistjes en/of andere onzuiverheden maar die tegelijkertijd ook zeer gevoelig is? Dan moet je zeker de Eucerin DermoPure lijn eens bekijken. Deze lijn bevat allemaal producten voor een gevoelige huid die tegelijkertijd ook acné aanpakken op een milde en zachte manier.

 

Binnen deze lijn vind je een heleboel geschikte producten voor een gevoelige huid terug. Een reinigingsgel, micellair water, een milde scrub, een matterende fluïde, … Noem het maar op, je kunt alle nodige producten terugvinden binnen dit gamma.

producten voor een gevoelige huid acné

La Roche-Posay Effaclar Duo+

Een ander fijn product voor de gevoelige huid met acné is de La Roche-Posay Effaclar Duo+. Deze reinigende verzorging pakt roodheid, restlittekens én puistjes meteen aan zonder de huid extra te irriteren.

Het fijne aan dit product is dat het zowel op korte als lange termijn een goed effect geeft. Op korte termijn kun je de textuur van je huid zien veranderen en de roodheid zien wegtrekken. Op langere termijn zorgt het er dan weer voor dat de huid minder snel puistjes gaat aanmaken én dat eventuele restlittekens ook sneller zullen verdwijnen.

producten voor een gevoelige huid micellair water

Bioderma Micellair Water

Een van dé beste producten voor de gevoelige huid is dit micellaire water van Bioderma. Met dit product kun je je make-up weghalen, je huid schoonmaken of tussendoor je huid even opfrissen.

Het Bioderma Micellair Water wordt ook vaak door visagisten gebruikt door zijn hoge tolerantie. Ongeacht of je een vette of droge huid hebt, dit product is een must-have.

producten voor een gevoelige huid spray

Avène Eau Thermale Spray

Een van de bestverkochte producten voor de gevoelige huid is deze Avène Eau Thermale Spray. Normaal kraantjeswater staat erom gekend om de huid uit te drogen en te irriteren. Dit thermale bronwater heeft het tegenovergestelde effect en gaat de huid juist kalmeren en verzachten. Deze bus is ideaal om tussendoor even bij te sprayen als je huid wat gevoeliger aanvoelt. Ook dit product kan voor verschillende huidtypes gebruikt worden.

Dit waren in ieder geval al een aantal aanraders die zeker niet in je badkamerkast mogen ontbreken. Zowel voor een vette als een droge huid zijn er genoeg producten beschikbaar die je huid niet zullen irriteren. Zolang je voornamelijk bij de typische farmaciemerken gaat kijken zit je meestal wel goed!

Ken jij een van deze producten al? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. March 31, 2019 / 11:41 am

    Bioderma is echt mijn holy grail wat betreft skincare. Dat gebruik ik echt al jaren trouw, zonder onderbreking. Love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?