web analytics

De beste scrubs voor het gezicht (fijne face scrubs)

Het is ontzettend belangrijk om je gezicht regelmatig eens te scrubben. Door te scrubben haal je alle dode huidcellen weg waardoor je huid mooier zal stralen én andere verzorgingsproducten ook beter hun werk kunnen doen.

Maar wat is nu écht een fijne face scrub? Wel, in dit artikel laat ik je de beste scrubs voor het gezicht zien. Kijk je mee?

L’Oréal Paris Sugar Scrub Zuiverende Kiwi Gezichtsscrub

Heb je last van een onzuivere huid en ben je op zoek naar een scrub die dit probleem aanpakt? Dan ben je bij L’Oréal Paris aan het juiste adres. Deze zuiverende Kiwi Gezichtsscrub werd speciaal ontwikkeld voor de vette en onzuivere huid.

De scrub bevat vrij grove scrubdeeltjes die meteen een zeer stevige scrub geven. Daardoor is hij niet meteen geschikt voor een gevoelige huid, tenzij je hem plaatselijk gebruikt.

Ik vind deze scrub vooral fijn om te gebruiken rondom mijn T-zone. Zeker voor de huid rond mijn neus vind ik deze perfect want dankzij deze scrub verdwijnen mee-eters als sneeuw voor de zon.

De L’Oréal Paris Kiwi scrub kost € 6,24 en is verkrijgbaar bij Bol.com.

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Mask

Technisch gezien is dit masker geen scrub maar ik vond het toch het vermelden waard. Dit masker bevat namelijk kleine stukjes havermout die ook een zachte scrub geven aan de huid.

Een scrub gebruik je wekelijks, een maskertje vaak ook. Daarom vond ik dat dit maskertje toch ook wel een plaatsje verdiende binnen deze lijst.

Het Mediterranean Almond Milk with Oats Mask is een masker dat de (droge) huid lekker verzacht en verzorgt. Dankzij de kleine scrubdeeltjes pakt het de doffe huid goed aan en zorgt het voor een stralende teint.

Het Mediterranean Almond Milk with Oats Masker kost € 20,00 en is verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop.

Nuxe Aquabella Micro-Exfoliating Purifying Gel

Wie op zoek is naar een mildere scrub of wie graag dagelijks een scrubbend product gebruikt zal zeer blij zijn met deze NUXE Aquabella gel.

Deze reinigingsgel bevat kleine scrubdeeltjes en is geschikt voor dagelijks gebruik. Doordat de scrubdeeltjes in een gelvorm zitten zijn ze extra mild voor de huid en dus ook perfect geschikt voor de gevoelige huid.

De Nuxe Aquabella Micro-Exfoliating Purifying reinigingsgel kost € 11,45 en is verkrijgbaar bij Lookfantastic Nederland.

Of je nu op zoek bent naar een echte scrub, een masker of een reinigingsgel met scrubdeeltjes: met deze producten zit je zeker goed. Dit zijn, als je het mij vraagt, zeker weten dé beste scrubs voor het gezicht!

Welke scrub gebruik jij voor je gelaat?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?