web analytics

De ideale badkamer voor een beautyblogger

Ik moet heel eerlijk toegeven: de laatste weken spendeer ik veel te veel tijd op Pinterest. Ik droom te vaak weg bij inspirerende foto’s van mooie tuinen, grote huizen en vreemd genoeg ook chique badkamers. Er is gewoon zoiets droomachtig aan een Pinterestproof badkamer waar je als beautyblogger al je spullen in kwijt kunt en waar je makkelijk ettelijke uren kunt spenderen zonder problemen.

Gelukkig is er niets mis met wegdromen en fantaseren. Daarom wil ik jullie in dit artikel meenemen doorheen de zaken die ik in mijn absolute droom badkamer zou willen hebben. Geen badkamer à la de Kardashians, wel een luxe badkamer waar je uren in zou kunnen chillen. Kijk je mee?

De ideale badkamer voor een beautyblogger bevat natuurlijk de juiste badkamermeubels en dan liefst met zoveel mogelijk opbergruimte. Als je zowel je skincare, haircare als make-up wilt bewaren heb je echt wel voldoende ruimte nodig.

Op Pinterest ben ik tal van droombadkamers tegengekomen met verschillende soorten meubels. De mooiste meubels vind ik degenen met een ingebouwde spiegel, liefst ook met lampjes. Dit geeft gelijk zo’n luxe en dromerig effect terwijl het eigenlijk best wel simpel is.

Ook vind ik meubels met een grote waskom zó mooi! Als je er een mooie handzeep van Rituals naast zet krijg je gelijk het gevoel alsof je in een of andere luxe hotel terecht bent gekomen.

Ook het toilet mag natuurlijk niet overgeslagen worden want een badkamer zonder toilet vind ik echt verschrikkelijk. Als ik eenmaal in mijn chill zone zit wil ik er niet meer uit om naar het toilet te moeten. Toevallig moet ik ook altijd naar het toilet als ik bezig ben met het aanbrengen van maskers of als ik mijn nagels aan het doen ben (zo irritant!).

Voor mij is het ideale toilet hoog genoeg om comfortabel te kunnen zitten. Ik geef eerlijk toe: ik ben iemand die nogal graag leest op toilet (of Pokémon Go speelt) dus ik zit dan ook graag comfortabel. Liefst nog met een soort hoesje rond de deksel zodat ik niet tegen een koude deksel moet zitten.

Verder heeft mijn droom badkamer ook een lekker grote badkuip waarin ik lekker lang kan ontspannen. Dit soort grote, witte badkuipen zijn echt all over Pinterest en ze zien er zo tof uit! Op het gemakje even mijn benen scrubben en scheren, sheet maskertje op en een lekker dik boek erbij… Zalig toch?

Voor de snelle wasbeurten in de ochtend verkies ik dan wel een inloopdouche zodat je ‘s ochtends snel de deur uit bent. Ik moet nu eenmaal een douche én een bad hebben zodat ik zowel iets heb voor de snelle, drukke momenten als op de momenten waarop ik wil ontspannen.

Dit zijn alle elementen die onmisbaar zijn in mijn ‘droom badkamer’. Welke zaken zou jij echt niet in je badkamer willen missen? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. November 17, 2019 / 1:43 pm

    Wat een prachtige ideeën voor badkamers! Wij hebben afgelopen jaar een nieuwe badkamer gekocht en daar zit zeker veel bergruimte in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?