De lekkerste parfums voor Valentijn

Volgende week is het Valentijn en dat betekent meestal dat er veel vrouwen zijn die op date gaan of uit eten gaan met hun partner. Het ideale moment om eens goed uit te pakken met een nieuwe outfit… Of met een lekkere geur. Daarom zet ik in dit artikel de lekkerste parfums voor Valentijn op een rijtje. Fijn om zelf te kopen en te dragen of om subtiel te laten vallen als cadeautip.

Yves Saint Laurent Manifesto

Yves Saint Laurent Manifesto is een geur die geïnspireerd is op de vrouw die alle regels aan haar laars lapt. Zeer gedurfd, opvallend en zeker niet bang om te overdrijven. De Manifesto vrouw doet gewoon haar eigen ding, ongeacht de mening van anderen. De geur is ontwikkeld voor vrouwen die zichzelf iedere dag opnieuw willen uitvinden en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Ideaal dus als je een statement wilt maken bij Valentijn!

De geurnoten van Manifesto bestaan o.a. uit zwarte bessen, jasmijn, cederhout en vanille. Het is een hele zwoele en verleidelijke geur die vooral goed geschikt is om ‘s avonds te dragen. Hij is zwaar maar zeker niet te bloemig of te oubollig, hij blijft gelukkig goed draagbaar. Zeker een aanrader voor date nights!

Verkrijgbaar bij De Bijenkorf

The Body Shop Black Musk Night Bloom

The Body Shop Black Musk Night Bloom

Mag het geheel wel wat rokeriger zijn voor jou? Dan vind je The Body Shop Black Musk Night Bloom vast ook een lekkere geur. Bij Black Musk Night Bloom ruik je de iets zwaardere noten waaronder ylang ylang essence, zwoele heliotroop en patchouli. Deze worden gecombineerd met fruitnoten om het geheel iets lichter te maken.

Er wordt gebruik gemaakt van sappige rode bessen en dat ruik je echt heel erg sterk, deze bessen komen zeer goed naar voor in deze geur samen met de ylang ylang. Hieronder ruik je dan heel zachtjes dat rokerige en dat rauwe van de patchouli en de muskus, die het geheel versterken. De combinatie van al deze geurnoten is gewoon zó lekker en ideaal voor een chique aangelegenheid of een avondje stappen.

Verkrijgbaar bij The Body Shop

Lancôme Trésor Midnight Rose

Hou je wel van een geur waarin rode bessen sterk naar voren komen maar je houdt niet van dat rokerige effect van muskus? Dan is Lancôme Trésor Midnight Rose misschien wel een geur voor jou! Er zitten, zoals de naam doet vermoeden, rozen in verwerkt maar op een hele zachte en subtiele manier. Absoluut niet de typische grootmoedergeur waar je aan denkt bij een rozengeur.

Midnight Rose bevat geurnoten zoals framboos, zwarte bessen, jasmijn, roze peper en vanille. Hierdoor krijg je ook een zeer zwoel en sexy geheel dat toch niet te overheersend ruikt. De fruitnoten en bloemige noten wisselen elkaar heel goed af en worden dankzij de vanille goed versterkt. Een underrated geur die je wel echt eens zou moeten ruiken. Dit is voor mij echt dé ideale date geur omdat hij zowel overdag als ‘s avonds kan.

Verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Dit waren dus alvast een aantal suggesties qua parfums voor Valentijn. Deze drie geuren zijn ideaal als je op zoek bent naar een vrouwelijke geur die toch niet te ouderwets is maar tegelijkertijd ook niet te jong of te subtiel. Het zijn alle drie statement geuren waarmee je je op en top vrouwelijk kunt voelen. Ideaal dus voor een date of een avondje uit maar ook gewoon perfect dagelijks te gebruiken!

Ga jij iets doen met Valentijn?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?