web analytics

De make-up van Zendaya

Heb je je altijd al afgevraagd hoe celebrities er altijd zo goed uitzien? Wel, met de juiste make-up kun je heel wat bereiken. Daarom ging ik op onderzoek uit om te weten te komen welke make-upproducten bepaalde celebrities allemaal in hun tas hebben zitten.

Zo heb ik heel wat geheimen kunnen ontdekken die ik natuurlijk met jullie ga delen. Vandaag is de make-up van Zendaya aan de beurt!

Dit zijn de make-upproducten waar Zendaya (of haar make-up artist) bij zweert:

De basis

Voor haar basis zweren zowel Zendaya als haar make-up artist bij de producten van Charlotte Tilbury. Zo begint ze haar make-up standaard met de Flawless Filter, een unieke lichtreflecterende primer die een prachtige glans aan het gelaat geeft.

Om te contouren maakt ze gebruik van de Charlotte Tilbury Contour Wand. Met deze vloeibare contourstick kun je heel erg makkelijk en secuur een streep zetten om voor de perfecte contour te zorgen.

Als highlighter maakt Zendaya gebruik van de Beauty Light Wand. Hetzelfde principe als de Contour Wand maar dan om te highlighten. De Beauty Light Wand geeft een prachtige glans en shimmer aan de jukbeenderen en de neusbrug.

Een ander product dat Zendaya voor haar basis is gebruikt is de Pat McGrath Skin Fetish Sublime Foundation. Deze foundation, die ook een serum bevat, werkt voedend voor de huid en geeft je huid een lichte tot medium dekking. Zendaya heeft niet zoveel dekking nodig dus zo’n semi-transparante foundation met een dewy finish is voor haar dan ook perfect.

De ogen

Voor haar wenkbrauwen zweert Zendaya bij, hoe kan het ook anders, de producten van Anastasia Beverly Hills. Anastasia is nog steeds dé queen op het vlak van wenkbrauwen waardoor menig celeb nog steeds bij haar aanklopt.

Ze zet haar wenkbrauwen dan ook altijd aan met de ABH Brow Wiz in de kleur Medium Brown om ze daarna te fixeren met de Clear Brow Gel.

Voor haar oogschaduw kiest ze graag voor de oogschaduw quads van Charlotte Tilbury. Vooral de palettes met de warmere tinten gebruikt ze heel erg graag. Daarnaast is ze ook dol op Cranberry crème oogschaduw. Een goed voorbeeld hiervan is de Maybelline Color Tattoo in 230 Groundbreaker.

Zendaya is sinds kort ook ambassadrice van Lancôme Beauty. Het is dan ook niet vreemd dat ze een aantal Lancôme producten in haar tas heeft zitten. Een van haar favorieten is de Lancôme Monsieur Big mascara. Ze is dan ook het gezicht achter de Monsieur Big Extreme Black.

De lippen

Zendaya wordt geregeld gespot met opvallende lipstick, zeker voor red carpets. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat haar lippen altijd in topvorm verkeren. Daarom heeft ze altijd een aantal lipbalsems in haar make-uptasje zitten waaronder Eucerin Aquaphor (een multifunctionele herstellende balsem) en de lippenbalsem van Burt’s Bees.

Rode lippen zijn haar niet vreemd en een van haar favorieten is dé klassieker onder de rode lipsticks: de Dior Rouge in 999. Ook houdt ze ervan om de NARS Velvet Matte Lipsticks te gebruiken.

Soms kiest Zendaya ook al eens voor een lipgloss i.p.v. een lipstick en dat gaat ze vrijwel altijd voor de Lip Lustre lipglosses van Charlotte Tilbury. Deze sheer lipglosses geven een zacht tintje aan de lippen en voedt je lippen tegelijkertijd.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?