De mooiste nagellak voor bruidjes

De grote dag komt er bijna aan en je bent op zoek naar de beste nagellak voor bruiden. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en dat maakt de keuze er dus ook niet makkelijker op.

Daarom zet ik in dit artikel de mooiste nagellak voor bruidjes op een rijtje. Al deze lakjes zijn pérfect voor je bruiloft en zullen zeker niet te opvallend zijn voor jouw grote dag. Met deze nagellak zie je er superchique uit maar haal je geen aandacht weg van je jurk!

Essie Ballet Slippers (hier te koop)

Ballet Slippers van Essie is een van de meest klassieke en iconische kleuren en daarom ook perfect geschikt als nagellak voor bruiden. Wist je al dat Essie Ballet Slippers de enige nagellak is die Queen Elizabeth draagt? Dat zegt al wel genoeg over de cultstatus van deze nagellak!

Ballet Slippers is een semi-dekkende nagellak die een zachtroze kleur op de nagels geeft. Je kunt hem zeer subtiel aanbrengen voor een soort french manicure maar je kunt hem ook opbouwen in meerdere dunnere laagjes voor een dekkender effect.

Welke methode je ook kiest, met Ballet Slippers weet je dat je goed zit!

OPI princesses rule! (hier te koop)

Hou je wel van die zachtroze, doorzichtige kleur maar mag het ook wel een beetje glanzen? Dan is OPI Princesses Rule! de perfecte nagellakkleur voor jou.

Princesses Rule! is net zoals Ballet Slippers de perfecte nagellak om in laagjes op te bouwen. Je kunt hem dus ook zachtjes of dekkend aanbrengen. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe meer kleur én glans je krijgt. Dankzij zijn dunne textuur blijft Princesses Rule! ook nog eens lekker lang zitten. Zo hoef je je op jouw trouwdag geen zorgen te maken over je nagellak.

OPI Barefoot in Barcelona (hier te koop)

Geen fan van zachtroze maar je bent wel op zoek naar een nudetint voor op je nagels? Dan is OPI Barefoot in Barcelona misschien wel een optie voor jou!

Barefoot in Barcelona is een zachte nudekleur met een crèmefinish. Doordat het zo’n subtiele kleur is hoef je niet bang te zijn dat je nagels met alle aandacht gaan lopen. Wil je dus graag iets subtiel op je nagels dat toch chique genoeg staat en de hele dag perfect blijft zitten? Dan is Barefoot in Barcelona de ideale nagellak voor je bruiloft.

Bonus: topcoat (hier te koop)

Als je ervoor wilt zorgen dat je nagellak zeker volledig blijft zitten of je wilt graag wat extra shine toevoegen is een topcoat eigenlijk onmisbaar. Een topcoat legt als het ware een soort beschermlaag om je nagels heen.

Een topcoat bevat geen kleur maar zorgt er wel voor dat je nagellak extra goed beschermd wordt. Ook zorgt het dus voor een glanzende laag rondom je nagellak heen waardoor hij nóg mooier zal zijn.

Mijn persoonlijke favoriet is de Essie Speed Setter topcoat. Deze topcoat zorgt er namelijk voor dat je nagels ook nog eens sneller droog en hard zullen worden. Ideaal als je je op je grote dag niet teveel zorgen wilt maken over drogende nagellak!

Welk van deze kleurtjes vind jij het mooist?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?