De mooiste rainbow eyeshadow palettes voor felle make-up

Er zijn zo van die momenten waarop je gewoon eens lekker wil uitpakken met je oogschaduw en er op los wilt experimenteren. Je wilt natuurlijk geen honderden verschillende mono oogschaduw aanschaffen want je weet natuurlijk nooit op voorhand welk kleurtje je wilt gebruiken.

Daarom vind ik van die rainbow eyeshadow palettes zo handig. Ze bevatten elke kleur van de regenboog waardoor je je fantasie helemaal los kunt laten zonder dat je een bepaalde kleur mist.

Vaak is zo’n palette dus ook gewoon voordeliger omdat je meteen alle kleurtjes in huis hebt. En als je ze dan toch niet zo vaak gebruikt heb je niet het gevoel alsof je geld kwijt bent!

Ben je nog op zoek naar hét perfecte rainbow eyeshadow palette om een felle, opvallende make-uplook mee te creëren? Met deze palettes zit je wel goed:

BH Cosmetics Take Me Back To Brazil Pressed Pigment Eyeshadow Palette (hier te koop voor € 23,95)

Een van dé meest iconische rainbow palettes op de markt is zeker weten het Take Me Back To Brazil palette van BH Cosmetics. Dit unieke oogschaduw palette is al jarenlang ontzettend populair op social media en is nog steeds een van de absolute bestsellers van het merk.

Take Me Back To Brazil bevat werkelijk iedere felle kleur die je maar kunt wensen. Of je nu op zoek bent naar knalroze of appelblauwzeegroen: dit palette heeft het allemaal.

De pans zijn ook niet overdreven groot dus het doosje neemt niet zoveel plaats in in je stash. Ideaal als je af en toe eens wilt experimenteren met felle make-up maar niet perse op zoek bent naar een palette om iedere dag te gebruiken.

NYX Ultimate Eyeshadow Brights (hier te koop voor € 19,33)

Een andere klassieker is het Brights palette binnen het NYX Ultimate Eyeshadow assortiment. De NYX Ultimate Eyeshadow doosjes staan vooral bekend omwille van hun neutrals maar het Brights palette is ook zeker de moeite waard.

De kleuren zijn net ietsje minder fel dan bij BH Cosmetics dus ze zijn vooral perfect als je op zoek bent naar een felle oogschaduw die toch ook weer niet té neon is.

Zeker in combinatie met neutrale tinten kun je dit palette best nog wel draagbaar maken!

ELF 18 Hit Wonders (hier te koop voor € 15,00)

Wie zijn of haar rainbow oogschaduw graag combineert met iets neutraler kan bij ELF terecht. Het ELF Top Hits oogschaduw palette bevat een rij vol regenboogkleuren maar bevat daarnaast ook een groot aantal neutrale tinten.

Ideaal voor mensen die pas beginnen met make-up en misschien nog niet zo’n grote stash hebben en meteen alles in huis willen hebben.

Ook leuk voor de make-up liefhebbers die graag een grote selectie aan oogschaduw meenemen op reis en op zoek zijn naar een compact palette!

Illamasqua Artistry Palette – Experimental (hier te koop voor € 46,00)

Wie het graag wat professioneler aanpakt en op zoek is naar een brights palette met een fantastische pigmentatie moet bij Illamasqua gaan kijken.

Het Artistry palette werd speciaal ontwikkeld met het oog op make-up artists die dit soort kleurtjes gebruiken bij photoshoots en modeshows.

Wil je je (professionele) make-up kit dus graag aanvullen met een regenboog paletje dat écht waanzinnig goed is? Dan zet je dit palette maar beter op je wishlist!

NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Eye Shadow Palette – Brights (hier te koop voor € 7,00)

Is een gewoon regenboog palette zelfs niet opvallend genoeg voor jou en mag het lekker knallen? Dan is dit kleine doosje van NYX waarschijnlijk perfect voor jou. Deze oogschaduw is niet alleen rainbow maar ook nog eens lekker neon!

Opvallender dan dit ga je waarschijnlijk echt niet vinden en voor de prijs van € 7,00 is het ook nog eens een echt koopje!

Welk palette lijkt jou het mooist?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?