web analytics

De nieuwigheden bij Kruidvat

Kruidvat is de laatste tijd enorm goed bezig. Ze komen steeds vaker met nieuwe producten die kwalitatief zeer goed zijn maar tegelijkertijd ook goed betaalbaar blijven. Daarom wil ik jullie vandaag een aantal leuke nieuwigheden van Kruidvat laten zien. Kijk je mee?

Kruidvat Brow Tattoo

De gloednieuwe Kruidvat Brow Tattoo zorgt ervoor dat je drie tot vijf dagen lang niets meer aan je wenkbrauwen moet veranderen. De wenkbrauwen en de huid eromheen worden verzorgd door keratine en een rijk aminozurencomplex gecombineerd met verzachtende natuurlijke extracten.

Het concept is simpel: Maak voor gebruik de wenkbrauwen zorgvuldig schoon, droog en vetvrij. Breng vervolgens een gellaag aan in de gewenste vorm en bedek de wenkbrauw volledig. Laat dit minstens 20 minuten drogen. Voor een optimaal long lasting resultaat laat je het twee uur drogen. Verwijder tot slot het product door het filmlaagje voorzichtig van binnen naar buiten van de wenkbrauw los te trekken.

De Brow Tattoo is verkrijgbaar in de kleuren Taupe en Dark Brown en kost € 5,99. Ze zijn nu al verkrijgbaar bij Kruidvat.

Vernieuwing Pure lijn + nieuw micellair water

De adolescentenlijn van Kruidvat werd in een nieuw jasje gestoken én introduceert een nieuw product: micellair water. De lijn heeft een nieuw fris design gekregen met behoud van de  vertrouwde ingrediënten. Deze lijn is geschikt voor de jonge, vette tot gemengde huid. Het nieuwe micellair water is een gemakkelijk product om de huid effectief mee te reinigen.

Alle producten uit de Pure lijn bevatten salicylzuur, dat jeugdpuistjes en mee-eters tegengaat. De ingrediënten zorgen er ook voor dat de vette huid minder glimt, maar wel goed gehydrateerd wordt.

Dit zijn de prijzen:

 • Kruidvat Pure Cleansing Micellair Water  € 3,49
 • Kruidvat Pure Cleansing Reinigingsgel   € 2,99
 • Kruidvat Pure Cleansing Scrub    € 2,99
 • Kruidvat Pure Cleansing 3-in-1 Wascrème  € 2,99
 • Kruidvat Pure Treatment Talgreducerende Crème € 2,99
 • Kruidvat Pure Treatment Control Stick   € 2,99

Nieuwe gezichtsverzorging met Q10 en Vitamine C

Skin care blijft zich in een razendsnel tempo ontwikkelen. Kruidvat introduceert daarom een nieuwe dag-, nacht- en oogcrème die bestaat uit een combinatie van Q10 en vitamine C. Deze unieke combinatie vermindert de tekenen van vermoeidheid en eerste rimpels, voor een meer egale en fris energieke huid.

De volgende producten vind je dus binnen deze nieuwe lijn:

 • Kruidvat Dagcrème Q10 + Vitamine C SPF 15  € 3,99
 • Kruidvat Nachtcrème Q10 + Vitamine C   € 3,99
 • Kruidvat Oogcrème Q10 + Vitamine C   € 3,49

Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum

Het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum komt in de vorm van ampullen en vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk en vervaagt tevens fijne rimpels in de gevoelige zone rond de ogen. De geconcentreerde en effectieve formule geeft zichtbaar resultaat binnen twee minuten en houdt tot acht uur aan.

Het innovatieve XAL-DS5-complex van 5-peptiden vermindert de zwelling onder de ogen, gaat verkleuring van de huid tegen en helpt de tere huid rondom de ogen strakker en steviger te maken. Het resultaat is een direct en langdurig zichtbaar gladdere en stevigere huid met een jeugdige en stralende oogopslag. Het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum kost € 5,29 en is nu al verkrijgbaar.

Charcoal gezichtsreinigingsdoekjes

Houtskool is een natuurlijk ingrediënt dat onzuiverheden op de huid verwijdert. Kruidvat breidt nu haar Originals Charcoal lijn uit met zwarte gezichtsreinigingsdoekjes.

Doordat (geactiveerde) houtskool wordt verhit tot ongeveer duizend graden en daarna weer wordt afgekoeld, ontstaan er poriën in de structuur die tot wel 200 keer hun eigen gewicht kunnen opnemen. Dit maakt houtskool een geliefd ingrediënt in producten die dienen voor het verwijderen van vuil en overtollig talg.

Deze nieuwe doekjes verwijderen daardoor make-up grondig, zelfs waterproof make-up! De doekjes zijn geschikt voor een normale en gecombineerde huid, bevatten geen alcohol en zijn dermatologisch goedgekeurd. Ze kosten € 1,99 en zijn nu al verkrijgbaar.

Naar welk product ben jij benieuwd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

 1. November 27, 2018 / 11:40 am

  Ik ben zo benieuwd naar die Charcoal gezichtsreinigingsdoekjes. Ik heb ook echt het idee dat de doekjes zelf zwart zijn, haha! Die Pure lijn ziet er ook goed uit, mooie prijzen ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?