De perfecte make-up voor selfies

Sinds de opmars van Instagram zijn selfies niet meer weg te denken. Ik maak ze eerlijk gezegd niet zo heel vaak maar als ik een selfie maak, dan wil ik natuurlijk ook wel dat mijn make-up volledig in orde is!

Het leek me daarom wel leuk om een stappenplan voor de “perfecte make-up voor selfies” met jullie te delen. Voor dit stappenplan maak ik uitsluitend gebruik van producten van Essence en Catrice dus het is allemaal ook nog eens lekker betaalbaar!

Kijk je mee naar mijn stappenplan?

Stap 1: een prachtige huid

Natuurlijk hangt de perfecte selfie vooral af van goed licht, daarbij gebruik je best gewoon daglicht. Maar buiten goed licht is er nog een andere belangrijke factor die het altijd goed doet op camera en dat is een stralende huid.

Met de Essence My Skin Perfector Tinted Primer en Loose Fixing Powder voorzie je je huid van een egale en natuurlijke dekking.

Mag het wel wat meer zijn? Laat je huid extra stralen met een blush met glansdeeltjes. Deze blush en highlighter in één geeft je wangen een natuurlijke gloss en laat jouw junkbeenderen stralen!

Essence My Skin Perfector Tinted Primer – € 3,99
Essence My Skin Perfector Loose Fixing Powder – € 3,89
Essence The Blush in 010 Befitting – € 2,59

Stap 2: glamoureuze oogopslag

Laat je ogen spreken! Met de Essence What The Fake Volumizing & Lengthening Mascara geef je je wimpers adembenemende lengte én volume.

Met slechts twee laagjes heb je enkel nog een zwoele bik nodig en je ogen zijn selfie ready! Indien je nog iets meer va-va-voom wilt kun je eventueel ook opteren voor valse wimpers.

Essence What The Fake Volumizing & Lenghtening Mascara – € 3,59

Stap 3: strong eyebrow game

Brows speak louder than words. Vergeet daarom niet ze extra aan te zetten als je foto’s gaat maken! Zo laat je je gezicht nog mooier uitkomen en zorg je voor extra contrast.

Met het Catrice Professional Brow Palette vul je je wenkbrauwen op waar nodig en kun je ze de vorm extra mooi accentueren!

Catrice Professional Brow Palette in 010 – € 6,99

Stap 4: colorful lips

Maak je ultieme selfielook af met prachtige, volle lippen!

Gebruik eerst een lipliner om je lippen voller te doen lijken en om ervoor te zorgen dat je niet buiten de lijntjes kleurt. Breng vervolgens een vloeibare lipstick zoals bv. deze Essence STAY 8h MATTE Liquid Lipstick aan.

Kies voor een kleur die net iets donkerder is dan je natuurlijke lipkleur want zo creëer je een natuurlijke maar frisse look! Zo’n ‘my lips but better’ kleurtje vind ik persoonlijk het mooist staan op foto.

Essence Stay 8H MATTE Liquid Lipstick 05 Date Proof – € 2,99

Als je dit makkelijke stappenplan volgt zou je de perfecte make-up voor selfies gecreëerd moeten hebben.

Met een vlekkeloze teint, opvallende ogen (met getemde wenkbrauwen) en een my lips but better lipstick kom je dus al een heel eind als je op zoek bent naar dé perfecte make-up voor een knappe selfie.

Welke make-up gebruik jij graag voor foto’s?

Share:

1 Comment

  1. July 6, 2020 / 7:13 pm

    Wat een leuke producten! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?