Deauty januari 2016

Het is alweer tijd voor de eerste Deautybox van het jaar! De Deauty januari 2016 box is, volgens Deauty, een verwenbox geworden om wat meer tijd te nemen voor jezelf na de hectische feestdagen. Gezonder eten is een goed voornemen maar je huid goed verzorgen is dat ook, daarom kwamen ze met verzorging als thema van de maand januari. Kijk je mee naar de inhoud?

Deauty januari

De januari box bevat, zoals gewoonlijk, weer een handig zakje. In dit zakje zitten deze maand vier producten, allemaal huidverzorging. Er zitten slechts twee merken in deze box: Unani en Balance Me. Van Unani zaten er eerder al eens producten in de box en het merk beviel me prima. Niks speciaal maar zeker geen slecht merk. Over Balance Me had ik ook al veel gehoord maar ik heb het merk nog nooit zelf geprobeerd. In de box zitten een handcrème, dagcrème, nachtcrème en een maskertje. Alle producten zouden ervoor moeten zorgen dat de huid weer gaat stralen, ben benieuwd!

Zelf de Deautybox bestellen? Dat kan via hun website. Voor een maandelijks abonnement betaal je € 16,95 per maand en dan wordt de box gratis thuis geleverd. Je kunt het abonnement iedere maand stopzetten.

Deauty januari

Dit is de inhoud van deze maand:

Unani: Il Luminate dagcrème (50 ml)
Unani: Absolute Care nachtcrème (50 ml)
Balance Me: Super Moisturizing Hand Cream (30 ml)
Balance Me: Radiance Face Mask (30 ml)

Ik vind het zeker geen slechte box maar ben ik nu echt omver geblazen? Zeker niet. Ik snap het thema van de box want tja, veel mensen slaan inderdaad aan het ‘detoxen’ nu, nu dat we weer in een nieuw jaar zitten. Het idee is dus zeker goed en huidverzorging is bij de meeste mensen altijd wel welkom. Toch vind ik de uitvoering een beetje meh. Ik had liever diverse merken gehad i.p.v. deze twee. Balance Me en Unani zijn zeker geen slechte merken maar wissel het dan eens af met een ander merk. Slechts twee merken in zo’n box vind ik te weinig ‘Discover Beauty’.

De producten waar ik het meest benieuwd naar ben zijn de Il Luminate dagcrème en het Radiance Face Mask, dus daar kom ik zeker nog op terug!

Wat vind jij van de Deauty januari box?

14 Comments

 1. January 28, 2016 / 8:00 am

  Mmm ik begrijp je mening helemaal, jammer!

 2. January 28, 2016 / 8:53 am

  huh.. Ik heb een hele andere box…..

  • Amy
   Author
   January 28, 2016 / 9:30 am

   Heb jij misschien de Nederlandse box? Want dit is de Belgische box, misschien daarmee dat het zo verschilt?

 3. January 28, 2016 / 9:32 am

  Ik vind het niet echt gedifferentieerd: twee unani producten en twee balance me producten… Je wilt toch verschillende merken ontdekken. Dus ik snap volledig wat je zegt. Fout hoor, Deauty! Ik blijf erbij dat ik blij ben dat ik mijn abonnement heb opgezegd.

 4. Shana
  January 28, 2016 / 10:27 am

  Deze box heb ik niet, maar ik had wel een abonnement op Birchbox. Had, want de box van januari viel ook wat tegen.
  De Birchbox van november en december daarentegen… Dat waren pareltjes. Voorlopig heb ik m’n abonnement op Birchbox opgezegd, maar misschien keer ik hier wel terug naartoe. Net omdat er 5 verschillende merken inzitten.

 5. January 28, 2016 / 10:50 am

  Hmm nee ik ben niet echt onder de indruk. Sowieso vind ik boxen met makeup erin veel leuker. En oke een paar verzorgingsdingen is niet erg, maar alleen maar vind ik een beetje saai.

 6. January 28, 2016 / 1:00 pm

  Klein beetje jammer, het is wel oke maar had meer gehoopt. Hopelijk volgende box beter 😀

 7. January 28, 2016 / 8:36 pm

  Ik begrijp waarom je niet zo’n wauw gevoel kreeg bij deze box!

 8. Jana
  January 28, 2016 / 9:12 pm

  Jammer inderdaad dat er niet meer merken in zitten. Op zich wel bruikbare producten maar het is niet meteen een spannende box vind ik!

 9. Rebecca
  January 29, 2016 / 7:45 pm

  Hm nee, dit is inderdaad niet echt een heel boeiende box..
  Maar wel leuk om zo eens een nieuw merk te leren kennen

 10. January 30, 2016 / 3:05 am

  ik heb voorlopig toch geen spijt dat ik mijn box heb opgezegd :s het valt me toch ook wel tegen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?