Denova Pro Toner Alcohol-free (via Ziaja)

Toner is sinds kort volledig onmisbaar geworden in mijn routine. Ik gebruikte het altijd wel maar meer omdat het erbij hoorde, niet zo zeer omdat ik het belang ervan zag. Sinds ik me meer ben gaan verdiepen in skincare vind ik toner zeer belangrijk. De toner die ik op dit moment gebruik is de Ziaja Denova Pro Toner Alcohol-free, een fijne betaalbare toner voor de gevoelige huid. Als je benieuwd bent naar dit product, lees dan zeker verder!

Denova Pro Toner

Denova Pro is een speciale professionele lijn die door Ziaja verkocht wordt. Nog steeds heel erg goed betaalbaar a la Ziaja maar wel speciaal ontwikkeld om zwaardere huidproblemen aan te pakken.

Als je mijn blog al even volgt, dan weet je dat ik heel erg last hebt van een rode en gevoelige huid. Mijn doorbloeding werkt niet helemaal OK, waardoor ik snel last krijg van verwijdde bloedvaatjes in mijn gezicht. Mensen met couperose hebben dit ook, al ligt het bij mij dus aan een andere oorzaak. Daarom wou ik graag de Denova Pro Couperose producten eens proberen. Deze bevatten geen irriterende ingrediënten en zijn dus eigenlijk ook perfect voor een gevoelige huid.

Denova Pro Toner

Mijn oog viel gelijk op de Denova Pro Toner Alcohol-free aangezien ik sinds kort helemaal verslaafd ben aan toners. Een toner lijkt vaak een onnodige extra stap in je routine maar sinds ik het tweemaal daags gebruik merk ik zoveel verbetering in mijn huid. Het enige nadeel aan een toner is dat ‘normale’ toners vaak durven prikken of te agressief zijn voor een gevoelige huid.

Dat is dus waar deze Denova Pro Toner Alcohol-free het voor mij wint tegenover andere toners. Deze is namelijk volledig vrij van alcohol, zoals de naam al dat vermoeden. Hierdoor krijg je niet dat samentrekkende gevoel dat je bij een andere toner vaak wel hebt.

Verder zitten er nog een heleboel andere verzorgende ingrediënten in die de huid extra verwennen waaronder o.a. Provitamin B5 (D-Panthenol). Deze stof zit ook vaak in zalfjes die ik bij de apotheek krijg als mijn huid er écht slecht aan toe is. Deze stof gaat namelijk verzorgend werken op de bovenste huidlaag en deze zowel beschermen als hydrateren van binnenuit.

Denova Pro Toner

Ik ben deze toner nu al anderhalve maand aan het gebruiken en ik ben er echt heel erg blij mee. Voor mijn gevoelige en rode huid werkt het heel goed omdat het mijn poriën afsluit zonder ze samen te laten trekken. Ik reinig mijn huid eerst volledig, exfolieer een keer of twee per week en sluit daarna altijd af met een toner voor ik verderga met het verzorgen voor mijn huid.

Zowel mijn poriën als de kleur van mijn huid zien er beter uit na gebruik. Verder vind ik het ook gewoon prettig dat ik geen pijn of prikkend gevoel ondervind tijdens het gebruiken. Voor mijn extreem gevoelige huid is dit product alvast geslaagd!

De Denova Pro Toner Alcohol-free kost slechts € 4,00 en is dus zeker het proberen waard als je kampt met couperose, een droge huid of een gevoelige huid. Je koopt de Denova Pro producten dus via de website van Ziaja.

Gebruik jij een toner?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?