Dermalex Herstellende Handcrème

Als ik mijn nagels wil doen pak ik mijn ‘manicurebakje’ er altijd bij. Dit is een bakje waarin ik altijd een heleboel nagellaktools bewaar. Versterkende basecoats, nagelvijlen, cuticle oil, … en natuurlijk ook handcrème. De handcrème in dit bakje verandert geregeld, ik zoek altijd wel een nieuwe handcrème uit voor mijn routine. De handcrème die op dit moment in het bakje ligt is de Dermalex Herstellende Handcrème. Ik heb hem nu al een paar weken in gebruik dus het leek me het ideale moment voor een review.

Ik heb de laatste maanden natuurlijk al een heleboel handcrèmes laten zien maar deze van Dermalex is toch wel mijn favoriet voor deze tijd van het jaar. Mijn handen kunnen nog steeds een goede hydraterende crème gebruiken maar ze zijn belange niet meer zo droog als in de winter.

Daarom ben was ik altijd op zoek naar een lichtvoedende crème die snel intrekt en dat doet deze van Dermalex!

Deze herstellende handcrème heeft echt een hele dunne substantie, bijna waterig zelfs. Hierdoor wordt hij meteen opgenomen door je huid en heb je niet het geval alsof je handen uren later nog plakken.

Ik vind het ook vooral handig voor als ik aan de pc zit, dan hangt mijn toetsenbord niet gelijk onder de vettigheid. De geur vind ik ook helemaal bij de handcrème passen, hij is heel fris maar tegelijkertijd ook bloemig. Past perfect bij de frisse en lichte textuur van de handcrème.

Als je last hebt van extreem droge handen of kloven dan zou ik deze wel skippen. Ondanks dat het een ‘herstellende handcrème’ is vond ik toch dat hij niet echt aan herstellen doet.

Voor mijn handen is het helemaal prima omdat ik rond deze tijd van het jaar genoeg heb aan een lichte hydratatie.

Ben je dus op zoek naar een dikke boterige handcrème dan is dit niet het product voor jou. Wel op zoek naar een handcrème waarmee je snel terug aan de slag kunt en die lekker fris ruikt? Probeer deze van Dermalex eens!

Dermalex is te koop bij de apotheker en bij de parafarmacie.

Welke handcrème gebruik jij het liefst tijdens de lentemaanden?

5 Comments

 1. Veerle
  April 6, 2015 / 7:54 am

  Ik merk dat mijn handen iets droger zijn geworden maar zeker niet heel droog, dus dit lijkt me een prima handcrème voor mij!

 2. beautifulday4makeup
  April 6, 2015 / 10:48 am

  Ik heb hem gekregen in een Deautybox. Deze ligt klaar om te testen 🙂

 3. April 6, 2015 / 10:11 am

  Ik heb deze ook! Ga ‘m binnenkort ook eens opgebruiken, want ben in een handcream-opgebruik-modus gegaan.. Nog 13 tubes (staaltjes, fullsize, ..) te gaan!

 4. Rosanne
  April 6, 2015 / 1:13 pm

  Het lijkt me best een fijne handcrème. Ik sowieso altijd al zachte handen gehad, maar een crème is altijd fijn om te gebruiken. liefs

 5. April 6, 2015 / 8:42 pm

  Fijn dat hij zo snel intrekt. Van die dikke crèmes moet ik persoonlijk niets hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?