Dermalex Pure Moments

Het is officieel september en de herfst is dus bijna in het land. Bij dat koude en gure weer hoort helaas ook een schraal velletje dat zeker wat extra verzorging kan gebruiken. Daarom werd het weer tijd om mijn heavy duty Dermalex Pure Moments producten weer boven te halen, kwestie van alvast voorbereid te zijn. Deze producten gaan tijdens de zomer even uit mijn rotatie maar zodra het kouder wordt pak ik ze er steevast bij. Het leek me dus het ideale moment om deze heerlijke lijn aan jullie voor te stellen. Kijk je mee?

Dermalex Pure Moments

Als je mij al even volgt dan heb je de Dermalex producten al eens eerder voorbij zien komen. In 2016 kreeg ik de Dermalex Pure Moments body lotion en showercream toegestuurd via een PR bureau. Ik was er toen al zo’n fan van dat ik een aantal producten zelf heb aangeschaft zodra de herfst weer in beeld kwam. Daarom dat deze review dus ook iets zal verschillen van het originele artikel!

Zoals je kunt zien maakte ik in 2016 ook al gebruik van de Dermalex Pure Moments body lotion. Deze flacon heb ik volledig opgemaakt en sindsdien ben ik al aan mijn tweede flesje begonnen. Het is echt een heerlijke low maintenance body lotion die toch enorm goed werk verricht! Deze lotion is echt super vloeibaar en plakt totaal niet. Hij smeert enorm makkelijk uit maar geeft wel een zeer stevige hydratatie. Ook de geur blijft lekker lang hangen waardoor je er extra veel plezier aan zult beleven.

Dermalex Pure Moments

De nieuwe toevoegingen in mijn stash zijn de Dry Oil en de Body Cream. Deze producten zijn ideaal voor momenten waarop je het grof geschut moet bovenhalen. De Body Cream is eigenlijk gewoon een intensere versie van de Body Lotion. Dit is echt een dikke volle boter op basis van shea butter, een ingrediënt daar bekend staat vanwege zijn voedende werking. Als je na het gebruiken van deze crème nog altijd last hebt van een droge huid, dan weet ik niet wat er nog gaat kunnen helpen. Ik heb echt een extreem droge huid tijdens de herfst en winter en met deze crème verdwijnen droge plekjes als sneeuw voor de zon. Ja, ook als het sneeuwt ;-).

Ik gebruik de Body Cream voornamelijk ‘s avonds omdat hij echt wel even de tijd nodig heeft om goed in te trekken. Moest ik overdag merken dat ik toch wat extra hydratatie nodig heb ga ik voor de Dry Oil. Deze olie trekt echt énorm snel in en je merkt er bijna niets van, buiten dat je huid zacht aanvoelt en heerlijk ruikt. Doordat het een droge olie is is hij dus totaal niet vet of plakkerig en hij loopt ook niet van je lichaam af tijdens het smeren. Je kunt dus goed de tijd nemen om dit product in te werken.

Dermalex Pure Moments

Als je een droge tot zeer droge huid hebt die snel reageert en gevoelig is, dan zijn deze Dermalex Pure moments producten zeker iets voor jou. Dit is nu het tweede jaar op rij dat ik ze ga gebruiken en ik ben nog altijd even groot fan als in het begin. Ze werken snel, doeltreffend en ruiken énorm lekker! Het is dat mijn andere producten ook wat liefde nodig hebben of ik zou deze producten meerdere keren per jaar opmaken, haha!

Ik kocht mijn Dermalex producten bij mijn lokale apotheek maar ze zijn bij zowat iedere Belgische apotheek verkrijgbaar. Ook online kun je ze makkelijk vinden waaronder o.a. bij Viata of Farmaline.

Wat zijn jouw absolute musthaves voor de herfst? 

Share:

2 Comments

  1. Daniëlle
    September 3, 2017 / 3:05 pm

    Ze lijken me erg fijn! Ik ben wel benieuwd of dat hier ook verkrijgbaar is.

  2. Christine
    September 12, 2017 / 9:05 pm

    Oh zo’n dry oil is echt ideaal! Ik gebruik vaak ‘s avonds een hele rijke olie zoals bio oil en dan zijn mijn benen in de ochtend super smooth 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?