web analytics

Dermalogica Daily Microfoliant

Er zijn zo van die producten in de beautywereld waar iedereen lyrisch over is. Iedereen schreeuwt uit hoe goed het is, dat ze er niet meer zonder kunnen en vooral dat ze het een schande vinden dat je het nog niet geprobeerd hebt. Een van die producten is de Daily Microfoliant van Dermalogica. Bijna de hele blogwereld heeft dit product al eens geprobeerd en iedereen is er dol op. Is het product de hype waard? En vooral: is de Dermalogica Daily Microfoliant het geld wel waard? Ik heb het uitgetest!

De Daily Microfoliant is een exfoliant. Dit wil zeggen dat het alle dode huidcellen weghaalt zoals een scrub doet, al gebeurt dit zonder de scrubbende bewegingen. Het is dus gewoon een soort van chemisch proces dat je huid babybillen zacht zou moeten maken.

Hoe het werkt? Wel, de Daily Microfoliant is een bus vol poeder. Je mengt het poeder met water om er een korrelig papje van te maken. Dit breng je aan op je huid et voila: je zou een vernieuwde huid moeten hebben zonder velletjes. Is dat ook zo?

Ja! Mijn huid voelt  inderdaad als nieuw aan. Alle droge velletjes zijn weg en er zit gewoon een nieuwe laag huid (ok, dat klinkt creepy). Hierdoor kunnen alle volgende producten die je aanbrengt ook veel beter hun werk doen. Denk aan serums, maskers, moisturizers, … Het product werkt dus zeker!

Alleen … Ik krijg het gevoel alsof andere producten hetzelfde doen. Ik gebruik mijn Ocean Salt van Lush altijd met heel veel liefde en daar wordt mijn huid eigenlijk even zacht van. Zelfde met andere exfoliërende of scrubbende producten. Het product werkt dus super goed maar andere producten doen voor mij zo goed als hetzelfde. Hij is dus voor mij persoonlijk het geld niet waard.

Scrubs zijn misschien wat grof als je een hele gevoelige huid hebt dus een exfoliant is voor jou dan misschien een beter idee. Voor mij maakt het niet echt verschil omdat ik 90% van het jaar toch met een vette en onzuivere huid rondloop.

De Dermalogica Daily Microfoliant kost € 69,90 en is verkrijgbaar via hun eigen webshop.

Amy

11 Comments

 1. Marlies
  November 26, 2013 / 6:42 am

  Deze is fijn! Hij laat mijn huid echt gepolijst voelen haha. Zou er inderdaad ook niet de volle โ‚ฌ66 voor over hebben maar hij zat bij mij ooit in de Glossybox en je doet er wel echt heel lang mee, hij is bij mij nog steeds niet op.

 2. beautyforgirls
  November 26, 2013 / 8:21 am

  Deze heb ik ook gehad, echt een heel fijn product.
  Liefs, xxx

 3. November 26, 2013 / 10:00 am

  Jammer dat ‘ie niet zรณ speciaal is, zeker voor het geld. Maar aan de andere kant ook een pluspunt, dan hoef je die โ‚ฌ66 niet uit te geven hihi.

 4. Tess Evea
  November 26, 2013 / 10:08 am

  Ik vind het wel heel erg goed klinken!

 5. November 26, 2013 / 4:38 pm

  Fijn review! Ik heb juist een erg droge huid, vooral nu in de winter. Vraag me af of al dat scrubben dan wel goed is ๐Ÿ˜‰

 6. November 26, 2013 / 4:56 pm

  Klinkt goed zeg!

 7. November 26, 2013 / 5:24 pm

  Voor hetgeen wat je krijgt sla ik deze over. Mengende gevoelens. ๐Ÿ™‚

 8. November 26, 2013 / 8:19 pm

  Ik vind hem ook wel fijn, maar net niet dat beetje meer

 9. Jessica
  November 26, 2013 / 9:19 pm

  Wow hij is wel echt ontzettend duur en als andere producten hetzelfde doen ga ik toch voor een wat goedkopere variant haha.

 10. October 13, 2014 / 4:13 pm

  It is really funny reading your site how many products we see the exact same way. I love the ocean salt face scrub from Lush and i 100% agree with the comparison to dermatologica With dermatologica i even had a bit of a burning sensation after removing it. Never with my Lush scrub. I even did a review on the lush ocean salt scrub:
  http://sciencekoekje.blogspot.be/2014/09/lush-ocean-salt-face-and-body-scrub.html
  really loving your blog. Been browsing now already for a while ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?