Designer Skin Masquerade

Het begint weer lekker weer te worden dus er liggen steeds meer en meer mensen in de zon. Er zijn veel zonaanbidsters zoals ik die regelmatig een zonnebankkuurtje meepikken en daar dus ook tanning lotions gebruiken. Maar wist je al dat je tanning lotions ook gewoon buiten kunt gebruiken? Hun werking wordt door élk soort UV-licht geactiveerd. En we liggen allemaal wel eens graag in de zon, of het nu in het koude België/Nederland is of op een tropische vakantiebestemming. Daarom ga ik de komende weken lekker veel tanning lotions reviewen om het maximum uit je zonnekuur te halen. Vandaag de beurt aan een van mijn favorieten: Masquerade van Designer Skin.

Masquerade is deel van de Crème de la Crème collectie van Designer Skin. Dit zijn de ietwat duurdere en luxere lotions, toch zijn het niet de duurste die ze hebben. De Crème de la Crème collectie is meer ‘luxe on a budget’ als je het zo bekijkt.

Dit is wat Designer Skin er zelf over zegt: “Luxe body crème bruiningsformule met het “Rapid Release Bronzing System” waardoor je gemakkelijk en snel een mooie bruine kleur krijgt. Shea butter en Cacao butter zijn een weldaad voor je huid en Abysinne en Rhodiola extracten zijn krachtige anti-oxidanten die het ontstaan van rimpeltjes tegengaan en je huid herstellen na het zonnen. Zachte “ruby orange musk” geur. En wat een prachtige flacon!

Een prachtige flacon is het zeker. De flacon is echt prachtig afgewerkt met mooie details. Bovenaan zie je o.a. een maskertje met een holografisch effect, dat dus telkens verandert door de weerkaatsing van het licht. Het is alleen al een pracht om naar te kijken!

Maar doet hij nu ook wat hij belooft? Hieronder heb ik even de belangrijkste punten voor je opgesomd:

Categorie: DHA-bronzer

Geur: Ruikt lekker zoet, echt een soort snoepgeur. Vrij aanwezig in het begin maar trekt later weg.

Substantie: Smeert heel erg vlot uit door de siliconen. Trekt ook meteen in en laat geen plakkerig laagje achter.

Na-geur: Ik ruik NIKS qua na-geur na het zonnen. Ik ruik nog steeds hetzelfde als er voor, hetzij een beetje minder sterk. Je hebt dus niet die vieze zelfbruiner geur na het zonnen.

Werking: Ik zou hem niet meteen aanraden als je pas begint met bruinen. Dit is niet echt zo’n lotion waarmee je instant een bruine kleur krijgt maar meer lotion die je bruine kleur verdiept. Dus ik zou eerst investeren in een accelerator of iets dergelijks, om een eerste bruine kleur op te bouwen. Dan, als je het gevoel hebt dat je niet meer verder kunt, zou ik deze aanschaffen. Hij geeft je bruine kleur echt een hele diepe bronsgouden tint.

Cijfer: 4,5/5

Ik ben dus echt gek op deze lotion en ben blij dat ik hem in de aanbieding heb kunnen scoren.

Designer Skin’s Masquerade kost normaal € 49,95 en is te koop bij de betere zonnebankcenters.

Heb jij al iets van Designer Skin geprobeerd? 

Share:

6 Comments

 1. April 25, 2013 / 5:29 pm

  Ziet er goed uit! De flacon is erg mooi. Ik houd van wel van een zonnebankje op z’n tijd. 😉

 2. April 25, 2013 / 8:53 pm

  Hele gave flesjes.

 3. April 25, 2013 / 9:13 pm

  Wat een gave flacons! Alleen daarom al zou ik deze kopen 🙂

 4. April 25, 2013 / 9:16 pm

  De flacon alleen al is een plaatje om te zien!

 5. Simone
  April 26, 2013 / 12:29 am

  Wat zien deze flesjes er mooi uit zeg! Ik zou ze graag uitproberen 🙂 Verder dan Nivea ben ik niet gekomen 😛

 6. Raya
  April 26, 2013 / 11:58 am

  Wat een prachtige flesjes! Ik ben niet zo van de zonnebankjes (een beetje claustrofobie) maar ik ben echt wel een mede-zonneaanbidster. Leuk artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?