Designer Skin Ravish Me

Er zijn veel zonaanbidsters zoals ik die regelmatig een zonnebankkuurtje meepikken en daar dus ook tanning lotions gebruiken. Maar wist je al dat je tanning lotions ook gewoon buiten kunt gebruiken? Hun werking wordt door élk soort UV-licht geactiveerd. Aan UV-licht hebben we geen tekort de laatste tijd. Daarom vandaag weer een review van een tanning lotion: Ravish Me van Designer Skin.

Ravish Me is een van de luxere tanning lotions van Designer Skin, hij is dus ietwat pricey maar nog steeds goed betaalbaar voor een tanning lotion. Hij behoort net als Masquerade tot de Crème de la crème collectie. Dit is wat er over deze lotion wordt gezegd: “Duizenden vrouwen vinden Ravish Me hun favoriete lotion. Je huid is zachter en voelt jonger aan dan ooit en dankzij de 5 natuurlijke bronzers heeft deze een prachtige en natuurlijke bruine teint.”

Dan nu de review:

Categorie: Natuurlijke bronzer

Geur: Het is een vrij zoete, fruitige geur maar dan niet snoepjeszoet. De geur wordt beschreven als een van de lekkerste geuren van Designer Skin voor een reden!

Substantie: Vrij dik maar smeert heel goed uit door de siliconen die erin zitten, trekt ook heel snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid. Hij hydrateert erg goed, ongeveer hetzelfde als een body butter.

Na-geur: Omdat er geen DHA in zit stinkt deze lotion niet na het zonnen, de geur is gewoon net hetzelfde als voor het zonnen maar dan wat minder aanwezig.

Werking: Perfecte bronzer om mee te beginnen. De meeste bronzers bevatten DHA en dat kan je snel oranje maken maar doordat deze enkel natuurlijke bronzers bevat krijg je een mooie, natuurlijke kleur. Hij is uiteraard ook te gebruiken als je al een kleurtje hebt, dit is echt zo’n soort tanning lotion die iedereen wel kan gebruiken.

Extra: De lotion is ‘eetbaar’. Het is niet aangeraden om de hele fles leeg te eten natuurlijk maar als iemand je bv. een kusje geeft dan heeft het geen vieze body lotion smaak maar is het aangenaam.

Cijfer: 5/5

Als ik maar een tanning lotion mocht hebben zou ik zeker en vast voor Ravish Me gaan. De geur is echt to die for, hij smeert goed uit én de resultaten zijn echt indrukwekkend.

Designer Skin’s Ravish Me kost normaal € 49,95 voor 296 ml,  € 6,95 voor 15 ml (sachet) en is te koop bij de betere zonnebankcenters.

10 Comments

 1. July 23, 2013 / 8:30 am

  Die verpakkingen zijn leuk! Dat je het een soort kan eten, grappig zeg!

 2. July 23, 2013 / 9:05 am

  Ziet er leuk uit! Haha, vind het ook best grappig dat dit eetbaar is 🙂

 3. July 23, 2013 / 9:28 am

  Klinkt goed! wel jammer van de prijs..

 4. Lotte
  July 23, 2013 / 11:37 am

  Het klinkt goed, maar ik vind het wel duur en ik gebruik geen tanningproducten

 5. July 23, 2013 / 11:38 am

  Klinkt goed, de flesjes zien er ook leuk uit

 6. July 23, 2013 / 1:03 pm

  Wat een toffe verpakkingen, daar alleen al zou ik ze voor kopen 😀

 7. Lore
  July 23, 2013 / 2:11 pm

  Ze zien er leuk uit! Het is wel vrij prijzig

 8. July 23, 2013 / 7:28 pm

  Ik ben erg benieuwd! Heb je een link?
  xxx Kim

 9. Leontine
  July 23, 2013 / 7:30 pm

  Ik kan nog steeds geen tanning gebruiken, behalve een spray tan. Een paar maanden geleden heb ik ook een lotion van Designer Skin geprobeerd maar mijn huid reageert er zo enorm op, helemaal onder de bultjes, jeuk en andere ellende. Helaas maar niets voor mij dus :(.

 10. July 30, 2013 / 2:44 pm

  klinkt heerlijk en de verpakking is ook heel mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?