Dessange Sublime Restructure Conditioner

Als je mijn blog al langer volgt dan weet je dat ik al jaren zweer bij haarproducten van de kapper. Ik hou ervan hoe mijn haar na gebruik aanvoelt en hoe mooi mijn haar glanst precies alsof ik net van bij de kapper kom. Toch zijn er ook al eens budgetproof producten die mij omver geblazen hebben en deze Dessange Sublime Restructure Conditioner is daar zeker een van. Kijk je mee naar mijn review?

Dessange Sublime Restructure

Een conditioner waar ik al járen bij zweer is de L’Oréal Professionnel Mythic Oil conditioner. Hij ontklit mijn haar en geeft het een prachtige glans, precies alsof ik net een brushing van € 70 gekregen heb. Mijn haar voelt zacht maar niet zwaar aan en blijft echt dagen mooi zonder dat ik al teveel moeite moet doen. Het enige nadeel is het prijskaartje want met de Mythic Oil lijn zit je áltijd boven de 20 euro.

Een tijdje terug vond ik de Dessange Sublime Restructure Conditioner in de Goed Gevoel box en ik was erg benieuwd, aangezien ik al veel goeds over het merk Dessange had gehoord. Je kunt het merk gewoon bij Kruidvat kopen dus als dit effectief zou werken, dan zou mijn portemonnee mij heel dankbaar zijn.

Inmiddels heb ik de conditioner in mijn vaste routine opgenomen want wauw, wat een verbluffend resultaat! Mijn haar voelt echt zó abnormaal zacht aan, precies alsof ik net van bij de kapper kom. Tijdens het brushen was mijn haar veel sneller droog en na afloop hoefde ik niet eens olie toe te voegen voor de glans omdat mijn haar al genoeg glansde van zichzelf. Ik heb geen last van pluizig haar, mijn haar voelt niet zwaar en het valt gewoon heerlijk luchtig rondom mijn gelaat!

Dessange Sublime Restructure

Als je je haar vaak (ont)kleurt en misschien ook wel blond(er) bent gegaan voor de zomer, dan kan ik je dit product zeker aanraden. Dit product is wel erg voedend en ik zou het dus niet aanraden als je normaal of vet haar hebt aangezien dit product echt bedoeld is voor mensen met droog en beschadigd haar. Moest je dus nog op zoek zijn naar een fijn budgetproof alternatief voor de dure kappersproducten, neem dan zeker eens een kijkje bij Dessange.

De Dessange Sublime Restructure Conditioner kost slechts € 6,39 en is verkrijgbaar bij Di.

Ben jij al bekend met de producten van Dessange?

Share:

5 Comments

 1. May 25, 2016 / 5:22 pm

  Ik vind deze ook erg fijn! Gelukkig heb ik een tweede fles gekregen van mijn grootmoeder, ik had de box voor haar gekocht maar zij gebruikt geen conditioner! 😉

 2. Saraya
  May 25, 2016 / 8:09 pm

  Klinkt erg goed, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt 🙂
  X

 3. May 26, 2016 / 8:28 am

  Ik heb zelf geen Dessange producten geprobeerd, maar het klinkt wel erg goed

 4. dingske
  May 26, 2016 / 9:17 am

  Ik heb ‘m ook leren kennen via de Goed Gevoel box en hij is hier ook een blijvertje.
  Veel (kappers)conditioners laten ondanks grondig uitspoelen een vette waas na op mijn (zwaar beschadigd) haar; deze doet dat niet.
  Mijn haar ziet er nu gezond Ên netjes uit 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?