web analytics

DHC Deep Cleansing Oil

De DHC Deep Cleansing Oil is een product dat tegenwoordig enorm populair is. Deze make-up remover is dé bestseller uit Japan en ook hier in Europa is hij aan zijn opmars bezig. Het merk DHC is verkrijgbaar bij Ici Paris XL dus je kunt deze olie nu ook zelf makkelijk proberen. Ik heb hem inmiddels al grondig getest en wil mijn review daarom graag met jullie delen! Als je benieuwd bent naar dit product, lees dan zeker verder.

Wat is de DHC Deep Cleansing Oil?

De DHC Deep Cleansing Oil is een reinigende olie die je zowel voor je gezicht als voor je ogen kunt gebruiken. Het is een zeer heavy duty reiniger die komaf maakt met alle make-upresten en alles keurig weghaalt zonder de huid te irriteren.

Hij zou ook sterk genoeg moeten zijn om waterproof mascara en eyeliner mee weg te halen en dat klonk alleszins positief! Met mijn droge en gevoelige huid moet ik altijd goed oppassen omdat de meeste reinigers ofwel te agressief zijn en mijn huid irriteren ofwel amper iets doen.

Dit klonk dus als een wondermiddel! Omdat het een olie is zou hij dus ook lekker voedend moeten zijn voor de huid. Hij bevat ook geen parabenen, kleurstoffen of minerale olie dus dat is ook zeker een pluspunt!

DHC Deep Cleansing Oil

Zo gebruik je de olie

Het gebruiken van de DHC Deep Cleansing Oil is best simpel. Je brengt het aan met je handen, op een droge huid. Daarna masseer je de gezichtshuid voor ongeveer 30 seconden, om daarna te eindigen bij de ogen.

Zodra het product grondig ingemasseerd is spoel je het volledig af met lauw water. Hierdoor verandert de olie in een melkachtige substantie die alles makkelijk weghaalt. Je hoeft dus geen wattenschijfjes of washandjes te gebruiken aangezien alles er juist makkelijker afgaat met je handen.Doordat de olie in een melk verandert heb je ook geen plakkerig of vettig laagje over achteraf. Alles wordt gelijk mee afgespoeld en je huid voelt alleen nog maar zacht aan na het afspoelen.

DHC Deep Cleansing Oil

De DHC Deep Cleansing Oil doet inderdaad wat hij belooft want na gebruik is mijn make-up altijd netjes weg. Zelfs waterproof make-up gaat er zeer makkelijk mee weg.

Het is en blijft een make-up remover dus nog een extra facewash en/of tonic gebruiken kan zeker geen kwaad. Ik haal mijn make-up eraf met dit product om daarna af te werken met de facewash van Likami of Yves Rocher.

Mijn huid voelt na gebruik niet droog of trekkerig aan maar juist zacht en verzorgt. Ik heb wel wat last van rode plekjes maar dat heb ik bij zowat iedere reiniger, tenzij er echt veel kalmerende ingrediënten in zitten. So far so good dus!

DHC Deep Cleansing Oil

Ik heb best lang kunnen doen met deze 30ml die in de Ici Paris XL Box zat. De iets grotere versie van de DHC Deep Cleansing Oil bevat 70ml en kost € 17,90 dus daar doe je nog veel langer mee. Ik vind het dus best wel een fijne prijs voor zo’n goed product!

Doordat je alleen je handen gebruikt hoef je ook niet te investeren in watjes dus dat maakt het sowieso ook al een pak voordeliger als de gemiddelde reiniger. Het is ook nog eens beter voor het milieu dus dat is ook nog eens een extra pluspunt! Ja, ik snap dus écht wel waar de grote hype vandaan komt want het is echt een fijn product.

De producten van DHC zijn te koop via Lookfantastic Nederland, net als via de winkels en webshop van Ici Paris XL. 

Hoe haal jij je make-up weg?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. Christine
    November 28, 2017 / 7:42 pm

    Ik gebruik ook een olie, eentje van The Body Shop! En daarna gebruik ik een facewash om van het vettige gevoel en de laatste restjes af te geraken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?