web analytics

DHC Velvet Skin Coat Primer

Het Japanse merk DHC staat vooral bekend omwille van de DHC Deep Cleansing Oil. Maar wist je al dat ze nog andere fijne producten in hun assortiment hebben?

Een goed voorbeeld hiervan is de unieke DHC Velvet Skin Coat Primer. Dit is een primer die helpt om fijne lijntjes, poriën en onzuiverheden te verdoezelen.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit product!

DHC Velvet Skin Coat Primer

Wat is de DHC Velvet Skin Coat Primer?

De DHC Velvet Skin Coat Primer is een unieke primer die vooral opvullend gaat werken. Dit zie je ook al gelijk terug in de naam aangezien de primer een fluwelen laagje oftewel een ‘velvet skin coat’ over de huid heen gaat leggen.

Dankzij de transparante geltextuur zorgt deze primer ervoor dat fijne lijntjes, vergrote poriën en andere imperfecties meteen vervaagd worden.

Je kunt dit product zowel met als zonder foundation gebruiken. Als je hem onder je foundation zet gaat je foundation ook nog eens langer blijven zitten!

DHC Velvet Skin Coat Primer

Van zodra je de DHC Velvet Skin Coat Primer aanbrengt voelt je huid meteen zacht aan. Dankzij zijn zachte geltextuur versmelt de primer met de huid zonder plakkerig of dik aan te voelen.

Ook houdt dit product de talgproductie goed onder controle zonder je huid uit te drogen. Als je doorheen de dag snel last hebt van (te)veel talg waardoor je foundation gaat glijden, dan is deze primer zeker een fijn product hiertegen!

Doordat de Velvet Skin Coat primer een laagje over de huid heen legt zorgt het er dus ook voor dat foundation veel langer en mooier blijft zitten. Foundation hecht zich aan de primer i.p.v. zich vast te settelen in de huid.

DHC Velvet Skin Coat Primer

Ik vind deze primer perfect voor dagen waarop je huid gewoon écht niet mee wilt. Van die dagen waarop je foundation zich vastzet in je poriën of waarop je rondloopt als een grote discobal. Op zo’n dagen is deze primer gewoonweg perfect!

Deze primer maskeert grove poriën, vermindert een opvallende huidtextuur en matteert de hele dag lang. Het droogt je huid niet uit waardoor je huid er wel gewoon gezond uit blijft zien.

Dit is dus zeker het perfecte product voor mensen die last hebben van acné, een vette huid of een opvallende huidtextuur met grove poriën.

Zelf eens proberen? De DHC Velvet Skin Coat Primer kost € 22,45 en is verkrijgbaar bij Lookfantastic Nederland.

Gebruik jij al een primer onder je foundation?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. July 17, 2020 / 7:21 pm

    Dit klinkt goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?