Dierproefvrije make-up: mijn favorieten #4

Ik schreef eerder al wat artikels over mijn favoriete dierproefvrije make-up. Omdat ik weet dat veel van jullie er ook mee bezig zijn leek het me wel leuk om nogmaals mijn favorieten te laten zien. Ik gebruik hiervoor de lijst van Naoki om te zien of alles wel 100% veilig is. Als je benieuwd bent naar een aantal (nieuwe) cruelty free favorieten, lees dan zeker verder!

Urban Decay Born to Run palette

Urban Decay valt helaas wel onder L’Oréal maar het merk zelf is volledig cruelty free en zal dat ook blijven. Het is een van de enige dierproefvrije luxemerken uit de parfumerie, jammer genoeg. Dit Urban Decay Born to Run palette heb ik de afgelopen tijd énorm vaak gebruikt want het is echt een heel fijn palette. Een grote verscheidenheid aan kleuren en de kwaliteit is echt top.

I Heart Revolution Chocolate Rose Gold palette

Nog een ander heerlijk palette is dit exemplaar van I Heart Revolution (voorheen I Heart Makeup). Ook dit Chocolate Rose Gold palette zit boordevol prachtige warme tinten en is een pak goedkoper dan het Urban Decay palette. Ook dit product is volledig dierproefvrij en kwalitatief echt heel erg goed. Lief voor de dieren én lief voor je portemonnee!

Ecotools Daily Defined Eye Kit

Maar wat doe je met al die mooie oogschaduw als je het niet aan kunt brengen? Juist ja, ook je tools mogen niet vergeten worden! De brushes in deze Ecotools Daily Defined Eye Kit zijn gemaakt van ecologisch bamboe en de haartjes zijn volledig synthetisch. Hierdoor zijn ze dus volledig cruelty free, hoera!

Catrice Liquid Camouflage concealer

Mijn favoriete concealer op dit moment is budgetproof én cruelty free. Deze Liquid Camouflage van Catrice heeft echt een fijne dekking waardoor je hem zowel onder de ogen als op oneffenheden kunt gebruiken. Hij blijft ook heel goed zitten en gaat niet creasen doorheen de dag.

Catrice California in a Box

Catrice California in a Box palette

Last but not least heb ik nog een mooi productje van Catrice. Dit Catrice California in a Box blush en bronzer palette bevat vijf prachtige en bruikbare tinten die je de perfecte zomerlook geven. Voor minder dan tien euro heb je twee blushes, twee bronzers en een shimmery topcoat om daarover aan te brengen.

Dit waren dus een aantal van mijn cruelty free favorieten! Deze merken verkopen niet in China, testen het eindproduct niet op dieren en laten hun ingrediënten ook niet door een derde partij testen. Zeker het bekijken waard dus!

Welk product lijkt jou het fijnst?

1 Comment

  1. Yara
    July 14, 2018 / 1:02 pm

    Ooh wat een leuk & handig artikel! Ik ben zelf ook grote fan van Catrice en Urban Decay, dus heel fijn om te weten dat deze volledig dierproefvrij zijn.
    Liefs,
    Yara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?