Dierproefvrije oogschaduw aanraders

Ik schreef eerder al wat artikels over mijn favoriete dierproefvrije make-up. Omdat ik weet dat veel van jullie er ook mee bezig zijn leek het me wel leuk om een aantal specifieke aanraders en musthaves te laten zien. Dit zijn mijn persoonlijke dierproefvrije oogschaduw aanraders, oftewel de beste oogschaduw die je zonder schuldgevoel kunt gebruiken.

Dierproefvrije oogschaduw

Essence Yes Eye Can Palette

Een van de nieuwste dierproefvrije oogschaduw palettes is het Essence Yes Eye Can Palette. Dit prachtige (én betaalbare) paletje bevat maar liefst 24 goed gepigmenteerde kleuren die er echt wel mogen zijn.

In dit palette vind je werkelijk alles terug, van mat tot shimmers en zelfs glitters. Het is een beetje geïnspireerd op de palettes van Huda Beauty, deze bevatten ook altijd van die unieke metallic glittertinten. Ik ben er in ieder geval heel blij mee en kan het zeker iedereen aanraden! Essence is te koop bij Kruidvat.

Dierproefvrije oogschaduw

Cent Pur Cent oogschaduw

Cent Pur Cent is een merk waar ik écht fan van ben. Het wordt verkocht bij de apotheker en ik weet uit goede bron dat er niks van troep in deze producten zitten. Het is echt puur minerale make-up die zelfs voor de meest gevoelige huidjes geschikt is.

Ze zijn vooral bekend omwille van hun poederfoundation maar ook hun oogschaduw is zeker de moeite waard. Mooie pigmentatie, makkelijk in gebruik, niet schadelijk en daar bovenop dus ook volledig dierproefvrij. Cent Pur Cent is een Belgisch merk dat lokaal gemaakt wordt dus je mag er zeker van zijn dat je met dit merk safe zit.

De producten van Cent Pur Cent zijn verkrijgbaar bij geselecteerde apotheken, alsook online via online apotheek Viata.

Dierproefvrije oogschaduw

I Heart Makeup Death by Chocolate palette

Nog een ander dierproefvrij oogschaduw palette uit de drogisterij maar zeker ook de moeite waard. Het Death by Chocolate palette was in 2018 een van mijn meest gebruikte palettes. Dit palette bevat gewoon zoveel verschillende oogschaduwkleuren die je dagdagelijks kunt gebruiken.

Alle kleuren zijn zo simpel om mee te werken en bovendien ook nog eens goed draagbaar. Dit is echt zo’n staple die niet mag ontbreken in je everyday bakje. Dit palette is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dierproefvrije oogschaduw

Urban Decay Born To Run palette

Een andere grote favoriet van 2018 was dit palette van Urban Decay. Geweldige pigmentatie, makkelijk om mee te werken en zoveel prachtige kleuren om uit te kiezen. Dit is niet voor niks een palette dat speciaal ontwikkeld werd om mee te reizen!

Je kunt hier gewoon zoveel verschillende kanten mee op en elke look die je maakt gaat er goed uit zijn. Als je het budget er voor hebt, neem dan zeker een kijkje naar dit palette, dit is zeker een van dé dierproefvrije oogschaduw musthaves. De palettes van Urban Decay zijn te koop bij Lookfantastic Nederland.

Dit waren alvast een aantal dierproefvrije oogschaduw aanraders. Van losse poeders tot cream eyeshadows en complete palettes, er zijn genoeg mooie dierproefvrije alternatieven verkrijgbaar en dat in ieder segment, zowel budget tot high end.

Deze producten zijn maanden (soms zelfs jaren) getest én goedgekeurd door yours truly en ik zou je ze echt niet aanraden moest het niet goed zijn.

Ben jij al bekend met een van de producten op deze lijst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?