Dior Addict Fluid Stick in Pandore

Het mag dan wel september zijn maar warm is het gelukkig nog steeds deze week. Daarom wou ik van de gelegenheid gebruik maken om nog snel een van mijn favoriete lipkleuren van de zomer te laten zien. Ik heb het over de Dior Addict Fluid Stick in Pandore, een unieke mix tussen lipstick en lipgloss. Kijk je mee naar dit vrolijke lipproduct?

Dior Addict Fluid Stick Pandore

De Dior Addict Fluid Stick bestaat al een tijdje maar ik had hem nog nooit eerder laten zien. Het is wel al langere tijd een favoriet van mij maar toch was ik er nog niet aan toe gekomen om het te laten zien. Ideale moment dus om het product te laten zien, zeker nu we nog even van mooi weer kunnen profiteren.

Ik heb de Dior Addict Fluid Stick in de kleur Pandore, wat een unieke mix is tussen rood en oranje. Het is de ideale manier om oranje te leren dragen zonder gelijk té fel te gaan. Ondanks dat hij zo fel is vind ik het toch nog een draagbaar kleurtje, juist vanwege die mix. Voor de zomer vond ik het dus echt een ideale kleur maar ook in de herfst gaat dit kleurtje vast mooi staan, juist vanwege die mix tussen rood en oranje.

Dior Addict Fluid Stick Pandore

Het leuke aan de Dior Addict Fluid Sticks is dat het een mix is van lipstick en lipgloss. Je krijgt de intense glans en verzorging van een gloss maar tegelijkertijd ook de pigmentatie van een lipstick. Ook blijft het zeer lang zitten, zeker voor een lipgloss.

Hij voelt niet extreem sticky aan maar voelt juist heel erg aangenaam op de lippen. Door de goede verzorging en het gloss effect benadrukt het ook geen droge lijntjes en voelt het comfortabel aan.

Dior Addict Fluid Stick Pandore

Geen fan van felle kleuren? Dan zijn er gelukkig ook nog een heleboel andere kleuren in het assortiment. Voor een Dior Addict Fluid Stick betaal je € 34,90 bij Ici Paris XL.

Wat vind jij van deze kleur? 

5 Comments

 1. Melike
  September 8, 2016 / 8:32 am

  Ik vind hem wel heel gaaf alleen ben ik meer van de nude kleurtjes. Wat is de verpakking mooi zeg!

 2. Esther
  September 8, 2016 / 9:30 am

  Jaa deze heb ik ook! En hij is idd echt prachtig<3

 3. September 8, 2016 / 8:33 pm

  Ik ben iets meer van de roze kleuren. De verpakking vind ik overigens super gaaf!

 4. robin valentine
  September 9, 2016 / 4:07 pm

  bij jou is die echt mooi! ik had er een gekocht toen die net uitkwam en de formule daarvan was verschrikkelijk, heel anders dan deze!

 5. September 9, 2016 / 5:29 pm

  Wat een mooi kleurtje is dit zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?