Dit gaat uit het assortiment bij Essence

Essence gaat hun assortiment vernieuwen en dat betekent dat oude producten plaats moeten ruimen voor de nieuwe. Er zijn wel een aantal fijne producten die het assortiment gaan verlaten dus het leek me het ideale moment om deze nog snel te laten zien. Binnenkort zijn ze ook verkrijgbaar aan 50% korting dus het is een goed moment om even in te slaan!

Essence verandert 2x per jaar hun assortiment. Op dat moment komen er een heleboel nieuwe producten bij maar gaan er dus ook veel producten weg. Deze producten worden dan aan 50% verkocht voor ze definitief verdwijnen. Handig om snel nog wat nieuwe producten aan een spotprijs te kopen of om je favorieten in te slaan. Ik heb het lijstje even goed doorlopen en zag een heleboel producten terug die ik ook in m’n stash heb. Hopelijk kan ik jullie met dit artikel helpen zodat je weet of het de moeite waard is om nog wat van deze producten in te slaan.

Mijn favorieten

Er zijn een aantal producten die wel ok zijn maar een aantal producten die ik ook écht ga missen. Mijn absolute favorieten zijn de 2in1 Lipstick & Liner in 02 Make Some Noise! en de Colour & Care nagellak in 02 I Care For You. De 2in1 Lipstick & Liner vond ik echt een fijn product aangezien hij enorm lang bleef zitten, zeker voor een drogisterij product. Ik was geen fan van het concept (aangezien de punt snel slijt) maar de kleur en de houdbaarheid was top. Ook de Colour & Care nagellak was kwalitatief zeer goed en bleef lang zitten.

Ook het hele Forbidden Volume mascara gamma vond ik top! De zwarte heb ik zelfs meerdere malen opnieuw gekocht, net als de Topcoat.

Verder waren er nog een heleboel andere fijne producten die ik zeker niet slecht vond. De BB Lipgloss in 05 Heartbreaker vond ik ideaal als ik zin had in een verzorgend product dat toch een mooi subtiel kleurtje had. Deze voelde zeer makkelijk aan op de lippen en bleef dankzij zijn stickiness ook lang zitten. Ook de The Velvets eyeshadows waren zéker niet slecht voor de prijs. Ze waren wel wat aan de poederige kant maar voelde gelukkig wel zacht aan, ook de pigmentatie was dik oke.

Nog snel iets kopen? De producten zijn t.e.m. 19 februari verkrijgbaar en dan verdwijnen ze uit het assortiment. Je vindt de volledige lijst op de website van Essence.

Welke producten ga jij missen? 

5 Comments

 1. Floor
  January 15, 2017 / 9:43 am

  Ik heb nog nooit een van die producten geprobeerd dus ga ze ook niet missen haha

 2. Mieke
  January 15, 2017 / 3:42 pm

  Dank je wel voor de info!

 3. jeapiebel
  January 16, 2017 / 9:45 am

  De velvet oogschaduw zal ik gaan missen, even eerst inslaan dan.

 4. January 16, 2017 / 12:18 pm

  Gek dat sommige producten vorige keer nieuw waren en nu alweer verdwijnen! Die twee lipproducten heb ik ook – in een andere kleur – maar gebruik ik eigenlijk toch niet zo vaak omdat ik ze niet fantastisch vind! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?