Dove DermaSpa Cashmere Comfort

Dat ik fan ben van de Dove DermaSpa producten, dat weten jullie vast al wel! Inmiddels is er weer een extra geurlijn toegevoegd: de Dove DermaSpa Cashmere Comfort lijn. Speciaal ontworpen voor de droge huid, zodat je huid na gebruik herstelt wordt en fluweelzacht aanvoelt. Ik testte de handcrème, lotion en body butter.

Dove DermaSpa Cashmere Comfort

De Dove DermaSpa Cashmere Comfort producten willen het dagelijks insmeren van de huid veel aangenamer maken.

Als je last hebt van een droge huid moet je toch echt wel dagelijks smeren om je huid in topvorm te houden. Dit kan nogal snel saai gaan worden en je komt dus al gauw in een soort van sleur terecht.

 

Deze producten zijn ervoor gemaakt om een omhullende, sensuele spa-ervaring te creëren waardoor je met plezier je huid verzorgt.

Daardoor wordt het niet alleen een fysieke maar ook een emotionele ervaring omdat je echt ontspannen raakt. Klinkt alleszins goed want wie wilt er nu niet ontspannen tijdens zo’n saaie ‘taak’ als body lotion smeren?

Dove DermaSpa Cashmere Comfort

Dit nieuwe Cashmere Comfort gamma bevat drie producten:

  • Body Butter: brengt een spa-achtig en voedend avondritueel om je huid te kalmeren en te verzachten,   en dit zelfs op de meest droge plaatsen van je lichaam (€ 7,99)
  • Cocooning Body Lotion: de beste verzorging om je extra droge huid niet enkel effectief te hydrateren, maar ook te verwennen zoals in een echte spa. (€ 6,99)
  • Rich Hand Treatment: deze rijke en effectieve handcrème trekt snel in de huid om droge en ruwe handen te herstellen en zwakke en beschadigde nagels te beschermen. (€ 4,99)

Dove DermaSpa Cashmere Comfort

De producten doen alleszins wat ze beloven want ze zijn echt een weldaad voor de huid. De producten trekken stuk voor stuk snel in maar laten mijn huid toch zijdezacht achter.

De heerlijke warme geur zorgt voor een ontspannen gevoel, zeker nu het buiten zo koud is. In de zomer zou ik deze producten laten staan maar voor nu zijn ze echt heerlijk.

Zelfs voor een extreem droge huid zijn ze zeker geschikt want sinds ik ze gebruik heb ik geen last meer van velletjes op mijn armen of benen. De handcrème werkt ook goed tegen kloven!

De Dove DermaSpa Cashmere Comfort producten zijn reeds te koop bij alle supermarkten en drogisterijen.

Welke producten gebruik jij het liefst als het koud is?

Share:

1 Comment

  1. December 4, 2016 / 10:37 am

    Hmm, Dove is zo’n fijn merk! Ik ruik de geur gewoon! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?