Dove DermaSpa Oxygen Touch

Een luxueuze spa in je eigen badkamer, dat klinkt natuurlijk goed! Tegenwoordig zijn we zo gehaast en continu bezig met vanalles waardoor we niet meer de tijd nemen om te ontspannen. Omdat lichaamsverzorging vooral ‘s morgens al snel een kwestie van routine wordt, lanceert Dove DermaSpa Oxygen Touch, een gamma dat beantwoordt aan een diepere behoefte naar metime. Ik testte de body lotion en crème en laat deze graag aan jullie zien. Kijk je mee?

Dove DermaSpa Oxygen Touch

Thuis ontspannen in de badkamer

Zelf ben ik er al langer van overtuigd dat jezelf verzorgen een echte beleving moet zijn. In plaats van snel snel te smeren zou je altijd de tijd moeten nemen om in het moment te leven. Ik zeg niet dat je elke dag een uur in bad moet liggen en een halfuur moet smeren. Nee, gewoon even kort de tijd nemen om bewust te worden van alles en om even te ontspannen. Als je dan ook nog eens kiest voor producten die heerlijk ruiken en zacht aanvoelen, dan is de ervaring natuurlijk helemaal compleet.

Om deze visie wat bij te sturen lanceert Dove DermaSpa Oxygen Touch, een nieuwe geurlijn met twee producten: een lotion en een crème. Ik gebruik de Dove DermaSpa producten natuurlijk al langer dus ik was ook erg benieuwd geworden naar deze nieuwigheden!

Dove DermaSpa Oxygen Touch

De nieuwe Dove DermaSpa Oxygen Touch producten

De Oxygen Touch Luchtige Crème (€ 7,99) is, zoals de naam al doet vermoeden, een zeer luchtige en romige crème die snel intrekt. Normaal zijn de crèmes in potten altijd wat dikker en neigen ze meer naar een boter, dat is bij dit product dus niet het geval. Ik zou zelfs durven zeggen dat deze crème dunner en luchtiger is dan de lotion in de tube. Het zit qua structuur net tussen een boter en een gel in. Ondanks dat het zo’n luchtig product is geeft hij wel een stevige hydratatie.

Heb je een iets drogere huid die wel wat meer kan gebruiken? Dan is de Oxygen Touch Body Lotion (€ 6,99) misschien een beter alternatief. Ook dit product trekt enorm snel in maar is net ietsje dikker waardoor hij meer voeding geeft aan de huid. Het product droogt precies ook mat op dus je hebt nadien geen last van een glanzende en plakkerige huid. Hierdoor lijkt het me ook een fijn product voor mannen die last hebben van een droge huid maar niet graag smeren.

De geur van deze producten is vooral heel erg neutraal. Waar je bij de andere DermaSpa producten echt een uitgesproken geur had is dat in dit geval anders. Ze ruiken heel erg zacht, precies de geur van versgewassen lakens. Door de neutrale geur zijn de producten goed te gebruiken door iedereen, zelfs als je heel picky bent qua geuren. Daarom lijken ze ook erg fijn om cadeau te geven dus je zult deze producten nog wel eens zien verschijnen rond de feestdagen.

Dove DermaSpa Oxygen Touch

Als je nog op zoek bent naar fijne hydraterende producten die snel intrekken en niet al te sterk ruiken, dan is de Dove DermaSpa Oxygen Touch lijn zeker iets voor jou. Ze werken heerlijk ontspannend en laten de huid echt zacht na, zonder een plakkerig laagje achter te laten. Door de neutrale en zachte geur zullen ze vast geliefd zijn door iedereen!

De Dove DermaSpa Oxygen Touch producten zijn nu al verkrijgbaar bij de drogist.

Neem jij de tijd als je je huid insmeert? 

3 Comments

 1. August 21, 2017 / 11:59 am

  ik hou van dove, super fijn merk 😀

 2. August 21, 2017 / 4:06 pm

  Oeeh, je maakt me benieuwd! Deze klinken heerlijk!

 3. Christine
  August 21, 2017 / 5:32 pm

  Ik neem ook altijd een momentje voor mezelf, het langer masseren maakt mijn huid ook veel steviger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?