Dove Original deodorant

Less is more en dat geldt voor mijn part ook voor deodorant. Een deodorant hoeft niet al te opvallend te ruiken, zolang het het zweet maar tegengaat en geurtjes voldoende maskeert. Zo’n ‘less is more’ merk is Dove, al jarenlang staan ze garant voor een goede kwaliteit waar de meeste mensen wel fan van zijn. Ik besloot om hun klassieke Dove Original deodorant nog eens opnieuw te proberen maar dan in twee andere uitvoeringen. Kijk je mee?

Dove Original

De deodorant van Dove is een echte klassieker en bij velen geliefd. Bij Dove heb je nooit teveel poespas maar doen ze effectief altijd wat ze beloven. De grote belofte van hun deo’s is dat ze de huid zachter maken zodat je minder last hebt van rode plekken en irritaties tijdens het scheren. Ik heb zowel de roller als de Compressed versie uitgetest en ik merk dat ze dat inderdaad doen, daarmee dat ze waarschijnlijk zo goed scoren bij het grote publiek.

Ik ben iemand die een extreem gevoelige huid heeft en na het scheren heb ik altijd rode pijnlijke bultjes. Als ik hierna deodorant opdoe schreeuw ik het meestal uit omdat het echt énorm hard pikt. Met deze twee deo’s heb ik daar dus totaal geen last van en dat is natuurlijk ideaal.

Ook houden ze, voor een drogisterij deodorant, mijn oksels echt lang droog. Meestal ga ik voor de duurdere exemplaren van Rituals maar sinds ik deze deo’s van Dove gebruik hoeft dat eigenlijk niet meer. Vooral bij de roller merk ik dat mijn oksels droog blijven, zelfs na het sporten.

Dove Original

Als ik zou moeten kiezen tussen de twee zou ik het echt niet weten. Ik hou van spray deodorant in de zomer omdat het mij zo’n fris gevoel geeft maar tijdens het sporten en het werken gebruik ik dan weer liever een roller. Qua geur en werking verschillen ze niet dus het gaat er echt gewoon om welke variant jij het fijnst vindt. Ik vind ze allebei geweldig werken en kan ze zeker aanraden.

Dove Original deodorant is oerdegelijk en klassiek maar tegelijkertijd wel een merk waar je altijd op kunt terugvallen. Je vindt ze o.a. terug bij Kruidvat of in de supermarkt.

Welke deodorant is jouw favoriet?

5 Comments

 1. March 11, 2016 / 10:56 am

  Voor mij is dit helaas niet voldoende qua bescherming, ik gebruik nu Lady Speedsticks en dat gaat wel. Maar het is wel een makkelijk verkrijgbaar merk!

 2. March 11, 2016 / 1:01 pm

  Ik heb helaas toch wel iets sterkers nodig… Toch gebruik ik deze wel eens om tijdens de dag me even op te frissen 🙂

 3. Saraya
  March 11, 2016 / 9:31 pm

  Ik gebruik op dit moment een roller van Yves rocher, is altijd mijn favoriete deo geweest maar nu vind ik ze op eens niet zo fijn meer. Ik ga eens een deo proberen van dove, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt 🙂
  X

 4. March 12, 2016 / 3:16 am

  Van sprays hou ik niet, maar rollers gebruik ik graag.

 5. March 12, 2016 / 12:01 pm

  Ik gebruik deze roller ook en ben er heel tevreden over! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?