web analytics

Dove Shower Foam

Ik vind het echt heerlijk om een schuim te gebruiken onder de douche. Het is lekker zacht, makkelijk én ruikt meestal ook heerlijk. Ik heb al een heleboel shower foams geprobeerd dus ik was enorm benieuwd naar de nieuwe Dove Shower Foam. Dat Dove een van mijn favoriete merken is hadden jullie waarschijnlijk al wel door. De Dove Shower Foam staat inmiddels al een aantal weken in mijn douche dus ik heb hem zeer grondig getest. Benieuwd naar deze shower foam? Lees dan zeker verder.

Dove Shower Foam

Werking

De nieuwste Dove Shower Foam is een van de mildste reinigers die ik ooit gebruikt heb. Ik hou van lange en warme douches, iets wat niet al te gezond is voor mijn huid. Als je dan ook nog eens een schuimend en geparfumeerd product gebruikt is het helemaal om zeep (no pun intended).

Voor deze reiniger maakt Dove gebruik van glutamate, een stof die ook gebruikt wordt in gezichtsreinigers. Daardoor is deze schuim zo mild en zacht voor de huid. Ook komt de NutriumMoisture™ technologie met huideigen voedingsstoffen weer terug.

Deze hydraterende ingrediënten en huideigen voedingsstoffen werken samen om een instant schuim formule te creëren met een lichte en luchtige laag schuim, die zachtjes reinigt, snel afspoelt en een propere, mooie en gevoede zachte huid achterlaat. Dezelfde technologie draagt ook zorg voor de natuurlijke vochtbarrière van je huid tijdens het reinigen door de huid diep te voeden. Dit zorgt dat je huid langer gehydrateerd blijft, waardoor die er beter uitziet én aanvoelt.

Dove Shower Foam

Verpakking

Deze Dove Shower Foam komt in een zeer handige verpakking. De verpakking komt met een zeer handig pompje dat énorm veel schuim geeft. Bij de meeste shower foams komt het product er eerst vloeibaar uit, waarna het in een schuim transformeert. Dat is bij deze van Dove niet het geval, aangezien het gelijk als schuim uit.

Dit kleine flesje zou tot 130 doseringen schuim moeten bevatten dus je doet er best wel lang mee!

Dove Shower Foam

Prijs en verkrijgbaarheid

De Dove Shower Foam is beschikbaar in een 200ml pomp flesje, met drie varianten: Deeply Nourishing, Revitalizing Pear en Pampering Pistachio. Degene die ik laat zien is de Deeply Nourishing, met de heerlijke klassieke Dove geur! De aanbevolen verkoopprijs van deze doucheschuim is € 2,99.

Het Dove Shower Foam gamma is vanaf nu te koop bij alle supermarkten en drogisterijen.

Gebruik jij soms een doucheschuim? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

7 Comments

 1. April 24, 2017 / 7:06 am

  Ik gebruik heel graag douche foam. Momenteel gebruik ik er eentje van Hema

 2. April 24, 2017 / 8:31 am

  Ik gebruik nu zelf de variant met peer, zo lekker! De geur is verslavend hihi.

 3. Christine
  April 24, 2017 / 8:52 am

  In heb al schuim geprobeerd van Kneipp maar deze is wel heel voordelig!

 4. Daniëlle
  April 24, 2017 / 6:00 pm

  Dit lijkt me echt een heerlijk product. Foamproducten zijn altijd zo fijn.

 5. Manon
  April 24, 2017 / 7:22 pm

  Helaas is dove niet dierproefvrij 🙁

 6. April 25, 2017 / 11:53 am

  Die schuim voelt echt hemels aan gewoon! Ik gebruikte al de foams van rituals maar deze vind ik ook echt fijn 🙂

  Ilona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?