Dr. Organic Rose Otto Hand & Nail Balm

De meeste handcrèmes ruiken wel lekker maar doen niet erg veel voor de handen, zeker niet bij dit koude weer. Tijdens de koude wintermaanden is een heavy duty handcrème écht wel een must. De Dr. Organic Rose Otto Hand & Nail Balm is zo’n handcrème dus ik laat hem met veel plezier aan jullie zien!

Rose Otto Hand

De Dr. Organic Rose Otto Hand & Nail Balm is een handcrème die je huid 12 uur lang zou moeten voeden. Doordat hij zo voedend is trekt hij niet erg snel in maar daar hebben ze bij Dr. Organic iets op gevonden. Dankzij het 2 Step Program heb je nooit nog last van plakkerige handen maar zijn je handen wel goed gevoed.

Dit systeem komt met de Hand & Nail Balm maar er worden ook twee handschoentjes bij geleverd. Deze handschoentjes zijn van katoen en zijn bedoeld om ‘s nachts mee te gaan slapen. Je brengt dus eerst de handcrème aan, daarover de handschoenen en dan kun je lekker je bed in kruipen. ‘s Morgens word je dan wakker met zijdezachte handen. Echt ideaal want dan heb je doorheen de dag geen last van plakkerige handen die overal vette plekken nalaten.

Rose Otto Hand

Geen fan van dit soort handschoenen? Ook overdag kun je de handcrème goed gebruiken. Zelfs een klein beetje is al voldoende om je handen te hydrateren. Je kunt deze handcrème ook goed als nagelriem crème gebruiken.

Niet alleen de werking is zeer fijn, ook de geur is heerlijk. Als je dol bent op de natuurlijke geur van rozen, dan ga je deze crème zeker lekker vinden. Het is zeker geen chemische rozengeur zoals bij de meeste producten.

Rose Otto Hand

Als je nog op zoek bent naar een handcrème die echt doet wat hij belooft, zonder last te hebben van plakkerige handen, dan is dit product echt iets voor jou. Deze Hand & Nail Creams zijn verkrijgbaar in verschillende geuren maar deze Rose Otto is toch mijn favoriet.

Dr. Organic Rose Otto Hand & Nail Balm is te koop bij Holland & Barrett (vroeger Essenza/De Tuinen).

Gebruik jij handcrème liever ‘s nachts of overdag?

6 Comments

 1. January 26, 2017 / 8:49 am

  Dit klinkt super goed! Ik ben namelijk echt nog op zoek naar een goede handbalm!

 2. Christine
  January 26, 2017 / 1:24 pm

  Oh deze zal ik toch eens moeten kopen dan! Lijkt ideaal!

 3. Karlien - Polished Cats
  January 26, 2017 / 6:22 pm

  deze klinkt wel goed

  liefs
  Karlien

 4. January 26, 2017 / 7:44 pm

  Ik ben gigantische fan van zulke handschoenen! Ik heb er al eens geprobeerd van qiriness en ik hou van zijdezachte handen, deze moet ik dus ook zeker eens proberen! Ze staan op m’n wishlist 😉

  Ilona
  http://www.artthisisart.com

 5. Lonneke
  January 26, 2017 / 9:21 pm

  Wat heerlijk lijkt mij dit zeg! Ik heb nu veel producten van Burt’ & Bees wie weet dat ik een keer verander 😉

 6. Jouvence
  January 27, 2017 / 8:57 pm

  Klinkt als een erg fijne hand balm, zelf draag ik handcréme liever ‘s nachts, dan kan het ook echt goed intrekken en z’n werk doen. xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?