Dr. van der Hoog – Natural Intensive voedende ooggel

Mijn ogen zijn zo’n enorm probleemgebied voor mij. Ik heb heel vaak schilfertjes op mijn oogleden, donkere kringen en dan ook nog eens veel droogtelijntjes. Gelukkig heb ik nu een product gevonden dat een paar van die problemen erg keurig oplost: de Natural Intensive voedende ooggel van Dr. van der Hoog!

De Natural Intensive ooggel is, sinds ik hem voor de eerste keer gebruikte, meteen holy grail geworden. Voor mijn donkere kringen doet hij niet zo veel maar voor mijn droogtelijntjes des te meer. Nadat ik hem een keer of twee gebruikt heb, zie je bijna niets meer van deze lijntjes! Ook gebruik ik hem lichtjes op mijn ooglid omdat ik vrij schilferige oogleden heb. Ook dit probleem lost deze ooggel keurig op! Doordat het een gel is en dus waterig i.p.v. een crème, worden je oogleden er ook niet vetter van.

Hij heeft een soort metalen applicator die enorm verfrissend is voor je ogen, erg fijn na een lange en vermoeiende dag. Hierdoor zit je ook niet met je handen in het potje (kuch Clinique!) en blijft alles hygiënisch. Ik denk dat dit nog fijner gaat zijn in de zomer, na een dagje zonnen.

Al bij al vind ik het dus een prima product. Ik ga er wel nog een oogcrème naast gebruiken die misschien wat meer helpt tegen mijn donkere kringen, die zijn meestal wat vetter en die wil ik dan voor ‘s avonds houden. Deze ooggel trekt heel snel in en is dus perfect om ‘s ochtends te gebruiken voor je je make-up aanbrengt.

De Dr. van der Hoog Natural Intensive voedende ooggel kost € 13,17.

Share:

5 Comments

 1. Lisanne
  June 3, 2013 / 9:23 am

  Goede review!

 2. June 3, 2013 / 6:50 pm

  Ik vind het verkoelende effect hiervan enorm fijn <3

 3. The Moustaches
  June 4, 2013 / 12:44 am

  Zo’n rollertje is handig. Vind het zelf prettiger dan met je vinger in een potje gaan zitten wroeten. NICE!

  • June 4, 2013 / 4:57 pm

   Hier ben ik het mee eens! Zo’n roller is echt handig!

 4. Ingeborg
  June 4, 2013 / 9:27 pm

  Fijne review!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?