Draagbare oogschaduw voor iedere dag

Als liefhebber van mooie make-up zou je liefst iedere dag met creatieve, opvallende looks naar buiten gaan. Helaas is dit niet altijd even gepast op het werk of op school. Ik ken het probleem aangezien ik vroeger ook vaak genoeg op verzet stootte. Daarom laat ik jullie in dit artikel de perfecte draagbare oogschaduw voor iedere dag zien.

Met deze oogschaduw hoef je niet bang te zijn dat het werk of je school moeilijk doet én je kunt nog steeds veel plezier hebben met deze make-up! Dit is mijn favoriete draagbare oogschaduw die ik zeker kan aanraden:

Sleek A New Day

Als je op zoek bent naar de beste draagbare oogschaduw voor iedere dag waar je niets fout mee kunt doen, dan is het Sleek A New Day palette zeker iets voor jou. Het palette heeft niet voor niets ‘Day’ in zijn naam staan.

Het Sleek A New Day palette is vaak het enige palette dat ik meeneem op vakantie. Het is lekker klein en handzaam waardoor je het makkelijk mee kunt nemen. Je kunt het dus ook makkelijk kwijt in je toilettas.

Binnen dit palette vind je een heleboel draagbare kleuren. Je hebt veel matte tinten maar ook een aantal subtiele shimmers om je look wat extra oomph te geven. Draagbaar hoeft niet altijd synoniem te staan voor saai!

Het Sleek A New Day palette heeft een adviesprijs van € 10,45 en is o.a. te koop via Boozyshop en Lookfantastic Nederland.

Urban Decay Naked Reloaded

Liefhebbers van warme oogschaduw: opgelet! Het Urban Decay Naked Reloaded palette is namelijk een absolute musthave in iedere collectie, mits je van warme tinten houdt natuurlijk.

Dit palette is in mijn ogen een van de beste day to night palettes. Er zitten veel matte kleuren in het palette waarmee je een subtiele, draagbare look kunt creëren. Maar je kunt het geheel ook veel intenser maken door glitters of donkere oogschaduw toe te voegen.

Met dit palette in je handtas ben je dus de hele dag (en/of nacht) voorzien van een mooie oogmake-up.

Het Urban Decay Naked Reloaded palette kost rond de € 45 en is te koop via Lookfantastic Nederland en ICI PARIS XL België.

MUA Elysium palette

Draagbare oogschaduw hoeft niet altijd bruin of beige te zijn en dat bewijst het MUA Elysium palette. Binnen dit palette vind je een heleboel draagbare roostinten terug die je gelijk een frisse, wakkere blik geven.

Door de zachte shimmers en het groot aantal matte tinten is dit palette perfect geschikt voor overdag. Al kun je, net zoals bij Naked Reloaded, wel overschakelen tot een iets opvallendere look dankzij de donkere tinten in dit palette.

Een zachtroze ooglook of juist paarstaupe smokey eye? Met MUA Elysium kan je het allemaal én dit zonder je portemonnee pijn te doen.

Je koopt dit palette namelijk al voor € 7,99 bij Beautybay.

Met deze oogschaduwpalettes kun je dus zeker een geslaagde draagbare look voor iedere dag creëren. Je kunt nog steeds lekker experimenteren met kleur en shimmers zonder dat het overdreven is.

Ook is deze oogschaduw ideaal om je ‘s ochtends snel mee te maquilleren. Als je dus vrij druk bent in de ochtend kun je nog steeds een mooie ooglook voorzien zonder je te hoeven haasten of zonder het gevoel te hebben dat je ooglook niet af is.

Welke oogschaduw gebruik jij doordeweeks?

10 Comments

 1. November 29, 2019 / 8:30 am

  dat sleek en urban decay palette heb ik ook. naked 3 is ook een fijn alledaags palette

 2. November 29, 2019 / 3:22 pm

  Dat zijn zeker leuke palettes! Ik zou deze kleuren overdag ook dragen.

 3. November 30, 2019 / 11:04 am

  ik zou het graag willen gebruiken maar krijg altijd uitslag ervan helaas. deze paletten zijn zeker fijn voor alledaags

 4. November 30, 2019 / 2:34 pm

  Ik gebruik voor dagelijks eigenlijk ook dit soort kleuren! Leuk om dat ook bij anderen terug te zien 😀

  Vind alle drie de paletten er goed uitzien!

 5. December 1, 2019 / 11:01 am

  Nu draag ik bruin en als het weer mooier weer is, draag ik bruin of roze, deze pallets zou ik alle drie zo kunnen gebruiken en willen hebben! Ik vind ze prachtig.

 6. December 1, 2019 / 2:04 pm

  Wat een mooie paletten en kleiuren ook zeg. Prachtig voor de feestdagen ook.

 7. December 1, 2019 / 2:25 pm

  Ik gebruik haast nooit make up. Maar het bovenste palet vond ik echt heel leuk! Meestal ga ik voor heel neutrale kleuren.

 8. December 1, 2019 / 4:22 pm

  Mooie oogschaduwpalletten en die kleuren zijn ook prachtig.

 9. December 2, 2019 / 12:58 pm

  Wat een mooie paletten! Die Urban Decay Naked Reloaded vind ik echt prachtig! Alle kleuren hierin zou ik goed kunnen gebruiken. Ik hou ook echt van glitters.

 10. December 2, 2019 / 2:29 pm

  Ik vind het wel leuke kleurtjes, af en toe gebruik ik het tegenwoordig ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?