Earth Day – de beste natuurlijke producten

Het is 22 april en dat is Earth Day oftewel de Dag van de Aarde. Op deze dag staan we even stil bij ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde. Daarom wil ik vandaag een aantal natuurlijke producten in de bloemetjes zetten. Deze producten zijn goed voor ons én voor de natuur. Kijk je mee naar deze heerlijke natuurlijke producten?

natuurlijke producten

Dr. Organic Virgin Olive Oil Face Mask

Een van mijn favoriete natuurlijke producten is dit masker van Dr. Organic. Dit is een reinigend masker dat je poriën proper maakt zonder de huid te irriteren. Het lijkt een beetje op een kleimasker maar het droogt niet op. Daardoor is het masker ook perfect geschikt voor een droge en/of gevoelige huid.

Dr. Organic Rose Otto Hand & Nail Balm

Nog een andere favoriet van Dr. Organic is deze handcrème. Hier heb ik eerder al een uitgebreide review over geschreven. Dit is echt een heavy duty handcrème die zelfs de meest droge handen aanpakt. Schilfertjes, kloven en scheuren verdwijnen als sneeuw voor de zon met dit product. Door de meegeleverde handschoentjes kun je deze crème ‘s nachts goed laten intrekken. Zo heb je doorheen de dag geen last van plakkerige handen maar worden ze wel goed verzorgd.

natuurlijke producten

Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Oil

Deze heerlijke olie van Beauty Kitchen is een groot favoriet van mij tijdens het voorjaar. De olie ruikt echt heerlijk fris en minty, heel zomers! Hij smeert makkelijk uit, trekt goed in en geeft een prachtige glow aan je huid. Brightening is dit product dus zeker!

Cattier-Paris shampoo

De producten van Cattier-Paris vind ik heel fijn in gebruik. Ik heb al meerdere producten van hun geprobeerd maar deze shampoo is toch mijn favoriet. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar om het te verzorgen en de kleur te beschermen. Normale shampoos die sulfaten bevatten zijn soms nogal agressief voor gekleurd haar. Deze shampoo is volledig vrij van sulfaten en is dus extra mild voor je gekleurde haar. Ook bevat deze shampoo keratine en lipiden, die ervoor zorgen dat je behandelde haar weer sterker wordt en gaat glanzen. Verder is de heerlijke geur ook een énorm pluspunt!

 natuurlijke producten

Nacomi Body Mousse

Een van mijn laatste nieuwe ontdekkingen is de Body Mousse van Nacomi. Nacomi is een heerlijk natuurlijk merk dat vooral bekendstaat om hun koffiescrubs. Toch wil ik ook wat meer aandacht vestigen op hun heerlijke Body Mousse want dat is echt een topproduct. Deze ruikt héérlijk naar bessen en laat een olie-achtig laagje achter op de huid. Het voelt precies aan alsof je jezelf insmeert met dessert, echt goddelijk. De producten van Nacomi zijn ook nog eens goed betaalbaar dus dat is ook mooi meegenomen.

Gebruik jij natuurlijke producten? 

Share:

2 Comments

 1. Christine
  April 22, 2017 / 11:07 pm

  Ik probeer ook vaker en vaker voor natuurlijk en/of cruelty free te kiezen! Heb wel nog en serieuze stash om weg te werken haha!

 2. April 23, 2017 / 9:22 pm

  Ik heb sommige producten die natuurlijk zijn al moet ik zeggen dat ik vooral ‘mass market’ producten gebruik.
  Ik weet dat dit niet zo goed is natuurlijk maar deze heb ik wel ter beschikking op mijn werk (parfumerie) en dan kies ik voor het gemak 🙁

  Ilona

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?