Earth Line Argan Repair Bio bodylotion

Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van wat we op ons lichaam smeren. Maar goed ook want schadelijke chemicaliën wil je liefst zo ver mogelijk op afstand houden. Gelukkig zijn er tegenwoordig een heleboel fijne, natuurlijke producten op de markt. Een goed voorbeeld hiervan is de Earth Line Argan Repair bodylotion. Deze lotion is echt perfect voor het najaar, daarom laat ik hem vandaag aan jullie zien!

Earth Line Argan Repair body lotion review

Tijdens de koude herfst- en wintermaanden kan het een goed idee zijn om voor producten te kiezen die veel olie en boters bevatten. Ingrediënten zoals arganolie, jojobaolie en shea butter zijn namelijk erg voedend en herstellend voor de huid.

Ik vind het zelf ook belangrijk om mijn huid voldoende te verzorgen op dit moment. Gure wind, kou buiten en uitdrogende verwarming binnen zorgen er namelijk voor dat mijn huid snel uitdroogt.

Een van mijn favoriete producten op dit moment is de Earth Line Argan Repair bodylotion.

De Earth Line Argan Repair bodylotion bevat een heleboel verzorgende ingrediënten zoals vitaminen, aloë vera, sheabutter, avocado-, jojoba- en amandelolie.

Doordat het product op natuurlijke basis is mag je er zeker van zijn dat je alleen betrouwbare, biologische ingrediënten op je huid smeert.Als je naar de ingrediëntenlijst kijkt zou je denken dat het hier om een dikke boterige substantie gaat die niet goed intrekt. Niets is minder waar, gelukkig!

De Earth Line Argan Repair bodylotion komt in een pompflacon is, ondanks de voedende ingrediënten, toch vloeibaar genoeg om prettig aan te brengen. Doordat hij zo vloeibaar is trekt hij ook lekker snel in in de huid.

Dat deze lotion vol voedende, verzorgende ingrediënten zit merk je echter wel direct. Hij kalmeert de huid meteen na gebruik (dankzij de aloë vera) en beschermt de huid ook meteen tegen verdere uitdroging.

Je huid voelt na het eerste gebruik al meteen een heel pak zachter aan en ook droge velletjes of schilfertjes pakt hij vrijwel direct aan. Zodra je de lotion langer gebruikt merk je ook dat de huid veel soepeler aan gaat voelen.

De lotion heeft, voor een natuurlijk product, verder ook een zeer aangename geur. Natuurlijke, biologische producten durven soms nogal eens stinken of iets ‘te natuurlijk ruiken’ waardoor het niet prettig is om ze te gebruiken.

Bij de Earth Line Argan Repair bodylotion heb je daar dus geen last van. Deze lotion heeft een subtiele, frisse geur van lavendel die ook niet al té lang blijft hangen.

Earth Line Argan Repair body lotion vegan natural skincare

Heb je last van een gevoelige huid of wil je liever niet teveel synthetische stoffen op je huid smeren? Dan kan deze Earth Line Argan Repair bodylotion zeker een goed product voor je zijn! Hij doet zijn werk méér dan goed en hij ruikt ook gewoon heel erg prettig.

Deze body lotion kost € 19,99 voor 200 ml en is te koop bij natuurzaken.

Meer lezen over natuurlijke cosmetica? Check deze artikels:

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?