web analytics

Ecooking Vitamin C Serum review

Vitamine C is een absoluut wonderingrediënt voor de huid. Het zorgt voor een snellere celvernieuwing, is een krachtige antioxidant en maakt komaf met een vale teint, pigmentvlekken en fijne lijntjes.

Een van de betere vitamine C producten op de markt is het Ecooking Vitamin C Serum. Dit fijne serum werkt ontzettend goed én snel waardoor ik het zeker kan aanraden.

In dit artikel vertel ik dan ook graag meer over dit fijne product. Kijk je mee?

Wat doet Vitamine C voor de huid?

Vitamine C is een antioxidant dat vaak gebruikt wordt binnen huidverzorging. Het belangrijkste voordeel van Vitamine C is dat het de vernieuwing van de huid stimuleert.

Als je last hebt van een grauwe of doffe huid kan vitamine C er dus voor zorgen dat de huid zichzelf sneller vernieuwt waardoor alle oude huidcellen verdwijnen en er nieuwe in de plaats komen. Dit zorgt er dan voor dat de huid er jonger, stralender en frisser uit gaat zien.

Hierdoor helpt vitamine C dus ook bij het verminderen van pigmentvlekken, oude acné littekens, fijne lijntjes, rimpels, …

Met een goede vitamine C product kun je dus heel wat verschillende huidproblemen aanpakken. Daarom is het eigenlijk onmisbaar bijna zowat iedere huidverzorgingsroutine!

Het Ecooking Vitamin C Serum

Een vitamine C serum is pas effectief vanaf het moment dat er voldoende vitamine C aanwezig is om werkzaam te zijn. Tegenwoordig zijn er heel wat merken die een vitamine C serum aanbieden maar niet ieder serum is dus even werkzaam.

Een van de betere serums op de markt is het Ecooking Vitamin C Serum, een effectief serum met een hoog gehalte aan vitamine C, dat een klinisch gedocumenteerd effect heeft.

Het Ecooking Vitamin C serum is dus niet alleen rijk aan vitamine C maar bevat ook nog een groot aantal andere fijne (en werkzame) ingrediënten waaronder:

  • Hyaluronzuur – heeft een kalmerende werking op de huid en houdt de huid gehydrateerd zonder dat deze vettig wordt.
  • Natrium PCA – is een aminozuurcomplex dat de vochtopname in de huid effectief verhoogt en daardoor de huid gehydrateerd houdt.
  • Actibiome – is een actief ingrediënt dat de huid in balans brengt en roodheid en onzuiverheden verwijdert.
  • Plantaardige glycerine – wordt gewonnen uit kokos. Het geeft de huid vocht en houdt de huid goed gehydrateerd.

De combinatie van al deze ingrediënten zorgt er dus voor dat de huid optimaal vernieuwd wordt en tegelijkertijd ook nog eens lekker verzorgd en gehydrateerd wordt. Zo pak je een doffe en vale teint meteen op meerdere fronten aan!

Hoe gebruik je een Vitamine C Serum?

Doordat Vitamine C wat kan prikken en de huid kan irriteren is het belangrijk om dit product ‘s avonds te gebruiken. Daarnaast is het ook ontzettend belangrijk om je huid extra goed te beschermen overdag.

Uiteraard moet je je huid liefst iedere dag insmeren met een SPF maar zeker als je met dit soort ingrediënten gaat werken is het uitermate belangrijk. Als je ‘s avonds een vitamine C serum gebruikt vergeet dan ook zeker je SPF niet.

Een vitamine C serum is omwille van die redenen dus ook niet zo geschikt voor de gevoelige huid. Moest je dus snel last hebben van een geïrriteerde of gevoelige huid, laat de hoge concentraties vitamine C dan zeker aan de kant.

Heb je dus last van een vale, doffe teint die wel wat extra’s kan gebruiken? Dan moet je dit Ecooking Vitamin C serum eens proberen. Het werkt snel en makkelijk en zorgt vrijwel meteen voor een stralende en gezond ogende huid.

Het Ecooking Vitamin C Serum kost € 50,57 en is te koop bij Douglas België en Douglas Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?