Ecotools Daily Defined Eye Kit

Een goede make-up applicatie staat of valt met je tools. Je mag nog wel de meest luxe make-up kopen, als je brushes tegenvallen gaat ook je make-up niet mooi zitten. Dat goede brushes niet duur hoeven te zijn bewijzen ze bij het merk Ecotools. Ik kocht dit Ecotools Daily Defined Eye Kit setje in Amerika (maar het is ook hier te koop!) en laat het in dit artikel graag aan jullie zien.

Ecotools Daily Defined Eye Kit

Ecotools is een merk dat echt al járen populair is in Amerika. Hun brushes zijn volledig vegan en cruelty free maar zijn tegelijkertijd ook heel erg goed betaalbaar. Kwalitatief is het merk ook zeer goed, dat heb ik zelf in het verleden ook al mogen ondervinden. Eigenlijk is er geen enkele reden om dit merk niet leuk te vinden!

Toen ik in mei bij de Walgreens was wandelde ik eens langs de schappen en viel mijn oog gelijk op de Ecotools Daily Defined Eye Kit. Dit setje bevat vijf verschillende kwasten om je oogmake-up mee aan te brengen. Verder bevat het setje ook nog een handige spiegel.

Ecotools Daily Defined Eye Kit

De Ecotools Daily Defined Eye Kit bevat de volgende vijf brushes:

  • Large Shadow Brush
  • Angled Crease Brush
  • Accent Shadow Brush
  • Detail Liner Brush
  • Liner Smudge Brush

Met deze brushes is het dus mogelijk om een complete ooglook te maken. Ze zijn gemaakt van synthetische haren en zijn perfect geschikt om met zowel poeder- als crèmeproducten te gebruiken.

Ecotools Daily Defined Eye Kit

Ik heb het setje nu dus al een tijdje in huis en heb de brushes dus ook al geregeld gewassen. Ze verliezen geen haartjes, zelfs niet als je ze vaak wast.

Ook blijft de vorm van de brushes heel erg mooi en gaan de haartjes niet alle kanten uitsteken, mits je ze natuurlijk met de juiste zorg behandelt. Ze blijven ook gewoon even zacht en gaan dus niet prikken na een tijd, iets wat vaak wel het geval kan zijn met goedkopere brushes.

LEES OOK: Real Techniques Sculpting Set

Ecotools Daily Defined Eye Kit

Ik ben dus echt heel erg blij met deze Ecotools Daily Defined Eye Kit! De brushes zijn allemaal heel fijn in gebruik en blijven ook mooi hun vorm behouden na het wassen. De haartjes prikken niet op de huid en zijn goed geschikt voor crème en poeder. Ecotools is vegan en cruelty free én de steeltjes worden gemaakt van bamboe, je berokkent de natuur dus ook geen schade als je iets van dit merk koopt.

Ik kocht deze set bij Walgreens in Amerika maar je kunt Ecotools ook terugvinden via Boozyshop. Hier betaal je € 13,95 voor de complete set.

Ben jij al bekend met de brushes van Ecotools?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?