Een kijkje in mijn stash: de badkamerkast

Ik vind stash artikelen en filmpjes altijd enorm leuk. Je krijgt altijd een goede indruk van wat andere bloggers gebruiken en welke producten echt favoriet zijn. Daarom wil ik ook wat vaker over mijn eigen stash gaan schrijven. Wat zijn de must haves? Welke producten blijf ik steeds opnieuw kopen? Ik geef jullie vandaag alvast een sneak peak van de badkamerkast, waarin ik vooral verzorging bewaar. Kijk je mee?

Mijn badkamerkast is redelijk goed gevuld, al bewaar ik nog een groot deel van mijn stash ergens anders. Ik heb een aantal crèmes die ik aan het testen ben en die staan meer in mijn zicht, zodat ik niet vergeet om ze te gebruiken. Ook staat het grootste deel van mijn bodycare stash (douchegels, body lotions, scrubs, …) ergens anders, net zoals al mijn haar producten. In deze kast vind je dus vooral gezichtsverzorging terug maar ook zelfbruiners, handcrèmes en een klein deeltje lichaamsverzorging.

 photo Badkamerstash 2_zpsig6xyudz.png

Het grootste deel van mijn badkamerkast bestaat uit gezichtsverzorging. Mijn Estee Lauder Advanced Night Repair producten staan uiteraard vooraan aangezien ik deze dagelijks gebruik. Ik gebruik het serum, het oogserum en de oogcrème. Verder staat er nog een uitgebreide mix aan producten en merken. De merken die je hier vooral terugziet zijn La Roche-Posay, Talika, Rituals, Clinique en Demakup. Er staat een beetje vanalles tussen!

Op de foto zie je ook nog een Nuxe Detox nachtcrème die ik erg fijn vind op extreem koude dagen. Ook de Ziaja Peeling is goed in zicht en dat is echt mijn favoriete peeling op dit moment, hij is ook nog eens spotgoedkoop!

 photo Badkamerstash 1_zpsxonewqjs.png

Links van mijn dagelijkse verzorging vind je een bakje terug met gezichtsmaskers. Hierin zitten een heleboel verschillende maskers. Vooraan staat mijn Overnight mask van Babor wat ik echt vaak gebruik. Verder zitten er nog een heleboel lekkere maskers in die apart verpakt zitten maar ook een aantal tubes zoals van Sisley en Dr. Organic, net als een grote pot van Maria Galland. Het Sisley masker is een van mijn favorieten maar echt verschrikkelijk duur dus ik ben er spaarzaam mee.

 photo Badkamerstash 4_zpsterg9afi.png

Links van mijn maskers staan nog een aantal verdwaalde crèmes, net als een aantal samples. Verder vind je hier ook nog wat extra lichaamsverzorging terug, net als al mijn Bath & Body Works producten die ik dagelijks gebruik. Ik gebruik mijn bodysplashes vaker dan mijn parfum dus ik vind het handig als ik ze kortbij heb staan (aangezien mijn normale parfums op een koude en donkere plaats staan). Beautiful Day en A Thousand Wishes zijn mijn favoriete geurlijnen van Bath & Body Works.

De andere lichaamsverzorging die ik hier heb staan zijn voornamelijk glimmende producten zoals de Rituals Ritual of Karma body crème en de Femme Fatale butter van Mylène. Deze gebruik ik graag in de zomer of voor een feestje. Ik pakte soms met mijn domme kop een glimmend product terwijl ik eigenlijk een normale butter wou dus ik heb beide categorieën uit elkaar gehad om misverstanden te voorkomen.

 photo Badkamerstash 3_zps992l4dwm.png

Op de bovenste plank vind je links een hoekje van mijn vriend terug maar die heeft niet zo extreem veel producten bij mij thuis staan, de rest van de plank is dus voor mij. Helemaal rechts staan vooral backup handcrèmes die ik tussendoor pak als ik in de badkamer kom. Ik heb echt áltijd droge handen dus mijn handcrèmes staan over het hele huis, haha. Iets verder naar links staan al mijn zelfbruiners die ik nu juist wat minder gebruik tijdens de wintermaanden. Ik gebruik verschillende merken zoals Clarins, Dove, Yves Rocher, Kardashian Sunkissed en Tan Organic.

Dit was dus een kleine sneak peek in mijn badkamerkast. Moest je reviews van een bepaald producten willen zien of graag meer informatie willen, laat het me dan zeker weten!

Welke producten staan er zoal in jouw badkamerkast?

Share:

11 Comments

 1. Britt
  January 11, 2017 / 8:00 am

  Leuk zo’n artikel!

 2. January 11, 2017 / 10:11 am

  Ik vind stash artikels ook altijd zo leuk! En stiekem vind ik het fijner dan filmpjes omdat je dan op je eigen tempo kan kijken naar al die mooie producten! 😉

 3. jeapiebel
  January 11, 2017 / 10:11 am

  Blij om zo te zien, dan hoef ik mij niet meer schuldig te voelen over mijn eigen kast. 😉

 4. January 11, 2017 / 11:00 am

  Amai, flink gevulde kast is dat! Tof om te zien.

 5. January 11, 2017 / 3:05 pm

  Ik geniet altijd enorm van stash artikelen. Leuk om even mee te mogen gluren 🙂

 6. January 11, 2017 / 3:20 pm

  Mooi gevulde kast hoor haha, leuk om te lezen ook 🙂

 7. Merel
  January 11, 2017 / 6:04 pm

  Jeetje wat veel producten heb je staan in je badkamerkast! Ik zie ook heel veel mooie merken en producten er tussen staan. Bij mij staan alleen maar huidverzorgingsproducten bij mij in het badkamerkastje. Alle back-ups heb ik in een speciale kast op mijn slaapkamer. 🙂

 8. Manon
  January 11, 2017 / 6:35 pm

  Wauw lekker veel producten heb je !

 9. January 11, 2017 / 9:09 pm

  Wat heb je veel producten zeg. Er staan echt een hoop mooie producten tussen die me erg fijn lijken. Super leuk om een keer een kijkje te nemen in je kasje. Stiekem altijd leuk om te zien!

 10. January 13, 2017 / 8:45 am

  Wow wat heb je veel staan. Ik vind die stashfilmpjes ook zo leuk. Bij mij stond het ook al op de planning om mijn stash wat vaker te laten zien op mijn blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?