web analytics

Eigen cadeauset maken bij de apotheek

Met het oog op de feestdagen heb ik hier al een aantal leuke giftsets besproken. Deze sets zijn gewoon kant-en-klaar verkrijgbaar en dat is best makkelijk maar soms wil je gewoon je eigen set samenstellen. Dit kun je prima doen bij de apotheek! Ik heb zelf ook al vaker van dit soort setjes cadeau gedaan én gekregen. Daarom wil ik jullie vandaag een aantal leuke voorbeelden ter inspiratie geven.

apotheek-cadeau-2

Zo’n kant-en-klare set is leuk om cadeau te doen maar soms ben je gewoon op zoek naar een persoonlijker cadeau. Een cadeau dat volledig afgestemd is op de persoon waaraan je het wilt geven. Niet iedereen houdt van dezelfde geuren of heeft hetzelfde huidtype. Daarom is het juist zo leuk om zelf een cadeautje samen te stellen, ook omdat het dan gelijk persoonlijker aanvoelt. Uiteraard is dit niet iets dat je zomaar aan iemand geeft want je gaat natuurlijk wel genoeg achtergrondinformatie moeten hebben, ik vind dit soort cadeaus dus vooral geschikt voor gezinsleden en partners.

Je kunt zo’n cadeauset dus zo duur of zo goedkoop maken als je zelf wilt. Ik laat in dit voorbeeld een vrij complete set zien met zowel producten voor het gelaat als voor het lichaam. Je hoeft dus niet zo groot uit te pakken, ook een klein setje kan zeer leuk zijn. Ik denk dan aan een combinatie body butter en douchegel, handcrème en handgel, dagcrème en toner, … De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik heb hier alleszins een mandje samengesteld met een aantal producten. Voor het lichaam heb ik de Nuxe Huile Prodigieuse gekozen, een heerlijke olie die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Ook de Eucerin lotion is een topper want zelfs de allerdroogste huid wordt met dit product opgeknapt. Voor het gelaat heb ik voor twee reinigers gekozen: eentje van Louis Widmer voor de ogen en eentje van Avène voor het gelaat. Als je persoon geen make-up draagt kun je de oogmake-up remover misschien vervangen door een oogcrème. Alle andere producten kunnen wel door iedereen gebruikt worden.

apotheek-cadeau-1

Ik vind de apotheek zeker leuk om te shoppen als het op kerstcadeaus aankomt. Producten van de apotheek lijken misschien wat saai maar je kunt écht leuke combinaties maken. Ook zijn de producten zeer effectief en zijn ze niet eens zo prijzig als je naar alle goede ingrediënten kijkt. Bij de parfumerie is alles doorgaans een pak duurder. Zin om zelf zo’n cadeautje samen te stellen? Dan kun je o.a. bij 24Pharma terecht, een online apotheek met een enorm assortiment. Ze hebben een heleboel mooie promo’s dus als je nog een budgetproof cadeautje zoekt is het zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Wat vind je van mijn samengestelde setje?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

  1. Nienke Hilbrands
    November 26, 2016 / 1:21 pm

    Wat super leuk dat dat kan, heel mooi setje.

  2. November 26, 2016 / 7:08 pm

    Erg leuk! Al vind ik echte kerstcollecties er wel iets feestelijker uitzien. Maar je zou dit natuurlijk heel feestelijk kunnen inpakken. De apotheek is niet de eerste winkel waar ik aan denk voor cadeautjes, maar waarom ook niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?