web analytics

Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream review

De nacht is het moment waarop je huid zichzelf herstelt en regenereert. Het ideale moment om de eerste teken van huidveroudering goed aan te pakken en verdere huidveroudering tegen te gaan.

Een goed product waarmee je dit kunt doen is de Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream. Deze vochtrijke crèmegel werkt als ontgiftende anti-oxidant, stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid.

In dit artikel vertel ik graag meer over deze nachtcrème. Kijk je mee?

Het verhaal van Elemis

De laatste jaren is het luxe Britse merk Elemis enorm populair geworden.

Sinds de oprichting van Elemis is hun wetenschappelijke doelstelling het bieden van huid- en lichaamsverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit en werkzaamheid.

Door superieure plantaardige ingrediënten en in het laboratorium vervaardigde ingrediënten zoals peptiden en anti-oxidanten te combineren, creëren ze unieke formules die zowel uitgebreid klinisch als door consumenten worden getest.

De producten van Elemis zijn ontzettend luxe en effectief waardoor ze op korte tijd een grote fanbase achter zich hebben kunnen scharen.

De Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream

Een van de absolute sterproducten is de Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream, een verzachtende en herstellende nachtcrème die huidveroudering tegengaat.

Deze nachtcrème zit bovendien boordevol voedende, antioxidantrijke sesam- en avocado-oliën die tekenen van veroudering tegengaan en ervoor zorgen dat de huid er stralend en stevig uitziet bij het ontwaken.

Van het moment dat je de nachtcrème voor het eerst aanbrengt merk je al meteen dat het hier om een zeer rijke en volle crème gaat.

Hij voelt in eerste instantie zeer dik aan op de huid maar gelukkig laat hij zich wel makkelijk inwerken in de huid. Hij is dus zeker niet té dik maar precies de juiste dikte voor een nachtcrème. Eens hij ingetrokken is ziet je huid er al direct verzorgder en stralender uit.

Het grootste verschil in mijn huid merkte ik echter ‘s ochtends. Eens de Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream goed de tijd heeft gekregen om zijn werk te doen merk je echt wel een verschil.

Van het moment dat je ‘s ochtends opstaat voelt de huid zóveel comfortabeler aan. Precies alsof iemand je huid ‘s nachts lekker strak heeft getrokken maar dan wel op een positieve, fijne manier. Het lijkt gewoon alsof je de meest verkwikkende slaap ooit hebt gehad.

Het is dus echt wel een zeer fijne crème, al is er ook wel een klein nadeel aan deze nachtcrème verbonden. De crème bevat namelijk redelijk wat parfum en daar reageert niet iedereen even goed op. Als je zeer gevoelig bent aan parfum zou ik deze crème eerder skippen.

Moest je wel op zoek zijn naar een nachtcrème die niet alleen lekker smeert maar ook nog eens lekker ruikt, dan is deze Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream echter perfect. Het parfum geeft wel gelijk een zeer luxe gevoel aan de crème!

De Elemis Pro-Collagen Oxygenating Night Cream kost € 64,45 voor 30 ml of € 125,00 voor 50 ml. Je koopt de producten van Elemis via de website van Elemis België of via Lookfantastic Nederland.

Kende jij Elemis al?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?