ELF Duo bronzer: Turks & Caicos

Na de review over de blush in Flushed is het tijd voor een ander mooi product: de duo bronzer in de kleur Turks & Caicos. Het was niet wat ik ervan verwacht maar toch ben ik erg blij mee dit product. Benieuwd hoe dit komt? Lees dan zeker verder!

Zoals ik al zei: ik was op het eerste zicht enorm teleurgesteld. Op de foto op de site zag het er gewoon uit als een medium bronzer duo, zoals ik er al een paar in huis heb. Toen ik de kleuren swatchte kwam ik erachter dat ze echt gewoon donkerbruin waren, onmogelijk voor mij om te dragen. Ze zijn dus echt meer geschikt voor vrouwen met een vrij donkere huid.

Iets later begon ik de swatches te inspecteren en dacht ik bij mezelf: waarom gebruik ik ze niet als oogschaduw? De structuur is erg zacht en romig, een beetje zoals een oogschaduw. Ook is de bronzer extreem gepigmenteerd. Ik bracht de kleuren aan op mijn ogen (de lichtste op het ooglid en de donkerste in de crease) en ik was op slag verliefd. Als oogschaduw vind ik de kleuren echt práchtig!

Ergens ben ik dan toch blij met dit duo! De lichtste kleur gaat ook vast goed van pas komen als ik wat donkerder wordt in de zomer en de donkerste kleur is een van de mooiste creasekleuren die ik in mijn collectie heb.

Als je dus een lichtere huidskleur hebt kan je beter voor het contourblush & bronzing duo gaan in de kleuren Blushed/Bronzed. Wil je het toch proberen of lijkt het je wel leuk om ze als oogschaduw te gebruiken, go ahead!

De producten van ELF worden helaas niet meer verkocht via hun Nederlandse webshop. Gelukkig kunnen we wel nog terecht bij de webshop FeelUnique.

Wat vind jij van dit duo? Heb jij ook al eens zo’n bronzer blunder begaan? 

Share:

5 Comments

 1. June 1, 2013 / 11:21 am

  Ik ben gek op bronzers! Als je het als oogschaduw kan gebruiken is het alsnog een mooi product!

 2. June 1, 2013 / 3:00 pm

  Heel erg mooi!

 3. Angelique
  June 2, 2013 / 4:09 pm

  Vooral de linker kleur vind ik erg mooi

 4. June 2, 2013 / 8:53 pm

  Vrij donker inderdaad, wel mooie kleuren verder !

 5. June 3, 2013 / 6:49 pm

  Mooie kleuren, maar voor mij zal dit inderdaad ook veel te donker zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?