ELF Eyeliner in Midnight

Vroeger was ik echt verslaafd aan het gebruiken van een oogpotlood. Op m’n 14e ben ik begonnen met het dragen van make-up en dat was dan meestal een zwart lijntje onder mijn oog met wat mascara. Jarenlang was dat mijn vaste look, tot ik op mijn 17e vloeibare eyeliner begon te gebruiken op mijn bovenste ooglid. Mijn oogpotloden obsessie begint stilaan een beetje terug te komen maar dan wel nog steeds met vloeibare eyeliner bovenaan! Een oogpotlood waar ik vaak naar grijp is Midnight van ELF.

Eyeliner3

Midnight is een donkerblauwe kobalt kleur. Deze eyeliner doet me aan mijn Cobalt Ink gel liner van Bobbi Brown denken maar dan wel veel goedkoper. Ook is een potlood veel makkelijker om mee te nemen in je tas, want bij een gel liner moet je ook al snel een kwastje meesleuren.

Eyeliner2a

Het is geen potlood dat je moet slijpen maar een potlood dat je omhoog moet draaien. Het heeft ook een vrij scherpe punt waarmee je heel precies kunt werken. Zelf als je het oogpotlood vaker gebruikt blijft het makkelijk te gebruiken.

Eyeliner1

De textuur van het potlood is vrij romig en is dus makkelijk uit te smudgen. Als je meer van een gepigmenteerd en hard potlood gaat dat waterproof is, laat dit potlood dan zeker liggen. Dit is meer een potlood dat je wat vaker door de dag moet aanbrengen maar het is wel vrij makkelijk om mee te werken, waar hardere potloden vaak pijn doen als je ze aanbrengt.

Eyeliner

Midnight hoort ook nog eens bij de minerale lijn en is dus speciaal gemaakt voor mensen met gevoelige ogen. Hij irriteert niet en het weghalen is ook erg makkelijk. Het potlood heeft een 100% minerale basis en bevat geen parabenen, conserveringsmiddelen en ook geen chemische kleurstoffen.

De producten van ELF worden helaas niet meer verkocht via hun Nederlandse webshop. Gelukkig kunnen we wel nog terecht bij de webshop FeelUnique.

Gebruik jij vaak oogpotloden? Wat is jouw favoriet? 

10 Comments

 1. June 14, 2013 / 7:00 am

  Fijn dat hij romig is, dat vind ik altijd fijn bij potloden. Mooi kleurtje is het!

 2. June 14, 2013 / 12:51 pm

  Ik gebruikte ook altijd potloden, maar ben nu langzaam aan het overschakelen naar alleen eyeliners 😀

 3. June 14, 2013 / 3:07 pm

  Ziet er goed uit, fijn ook dat hij van de minerale lijn is!

 4. June 14, 2013 / 3:39 pm

  Ziet er mooi uit!

 5. June 14, 2013 / 4:15 pm

  Ziet er goed uit :)x

 6. June 14, 2013 / 4:16 pm

  Ziet er goed uit :)x x

 7. pretty beauty land
  June 14, 2013 / 5:33 pm

  fijn budget potlood!

 8. June 14, 2013 / 5:39 pm

  Ziet er prima uit en ik vind vooral de kleur heel erg mooi (:

 9. June 24, 2013 / 2:29 pm

  Die klinkt heel goed! Mooi kleurtje ook ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?