ELF “Op maat” oogschaduw in Party Purple

Remember het geweldige Beautiful Browns palette? Vandaag wil ik jullie opnieuw een “Op maat” oogschaduwpalette van ELF laten zien, al is dit palette toch wat meer voor de durvers.

Het palette van vandaag is het Party Purple palette. Het is niet omdat het ‘minder bruikbaar’ is dat het daarom van minder goede kwaliteit is. Dit palette is, net zoals zijn voorganger, alweer een schot in de roos. Het is zelfs nog beter als Beautiful Browns omdat bij dit palette niet 3 van de 4 kleuren extreem goed gepigmenteerd zijn, maar ALLE kleuren zijn top. Je kan ze ook perfect samen gebruiken, bv. Beautiful Browns op je bovenste ooglid en het Party Purple palette gebruiken als pop of color onder je ogen.

Goed, nu terug naar Party Purple. Deze oogschaduws zijn zeer zacht, zonder korrelig te worden. Bij de donkerste kleur heb ik soms wat last van fallout maar bij de rest heb ik daar totaal geen last van. Er blijft ook bijna geen poeder achter in het doosje, je verspilt dus bijna geen product.

Dit zijn de swatches. Zoals ik al zei: alle kleuren zijn goed gepigmenteerd. Ze blijven ook goed zitten, niks extreem trouwens. Dat kun je nu eenmaal niet verwachten van een palette van 2,50 denk ik dan. De kwaliteit is gewoon top en de prijs-kwaliteit verhouding ook.

Deze “Op maat” oogschaduws zijn te koop bij Eyeslipsface voor slechts € 2,50.

Nu ik beide palettes gereviewd heb zou ik graag van jullie willen weten: van welk palette willen jullie graag een look zien?

4 Comments

 1. March 19, 2013 / 7:58 pm

  Wow! Die zien er echt supergoed uit, ik heb pas 1 product getest en toevallig heb ik die vandaag ook gepost, die beviel me niet heel erg goed. Maar nu ik deze zie kriebelt het toch weer: ik wil meer van elf!

  • Amy
   Author
   March 20, 2013 / 10:46 am

   Ja, het is echt een beetje hit or miss met ELF. Heb al vaak producten gehad die ik meteen de vuilbak in wou kieperen, maar de andere producten maken het dan helemaal goed!

 2. Diana
  March 21, 2013 / 10:55 pm

  Waw, verrassend goed pigment! Nu ben ik benieuwd geworden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?