Elfi De Bruyn Happy Nails 2

Het was je vast nog niet ontgaan: ik ben geen held in nailart. Ik vind het echt ongelofelijk jammer want ik zie zoveel leuke blogs verschijnen met de meest prachtige nailart. Toch heb ik besloten dat ik me er eindelijk aan ga wagen! Ik moet het ooit eens leren, toch? Daarom kocht ik Happy Nails 2, het boek van Elfi (bekend van haar website Glam At Heart). Kijk je mee naar mijn review van Elfi De Bruyn Happy Nails 2?

Elfi De Bruyn Happy Nails

Elfi De Bruyn is dé Belgische nail art queen. Ze wordt regelmatig gevraagd op events om iedereen van prachtige nail art te voorzien. Toch zijn haar nail art creaties niet al te ingewikkeld en makkelijk na te maken mits je wat oefent en wat creatief bent. Bij Elfi draait alles vooral rond fun en experimenteren zonder het te serieus te nemen want dat neemt natuurlijk alle fun weg.

Om haar creaties en visie met de wereld te delen besloot ze een nail art boek uit te brengen: Happy Nails. Dit boek werd zo succesvol dat er zelfs een tweede versie van kwam, het boek dat ik je hier laat zien.

Elfi De Bruyn Happy Nails

In Happy Nails 2 vind je ongelofelijk veel informatie. Van de gekste nail arts tot de leukste nagelweetjes, alles staat erin. Het is een zeer compleet boek dat je zowel als nailart noob en als ervaren nagel liefhebber wel kunt appreciëren. Ik weet redelijk veel over nailcare en nagels en zelfs ik heb nog veel dingen bijgeleerd! Het voorbeeld hierboven van de aceton is daar een goed voorbeeld van. Ze geeft verder ook enorm veel tips omtrent haar favoriete producten en als Elfi iets goed vindt, dan moet het wel écht goed zijn!

Niet alleen de informatie is super, ook de vormgeving van het boek ziet er prachtig uit en is zeker de moeite waard! Op Glam At Heart kun je al een soort voorproefje krijgen van Elfi’s stijl en hoe creatief en blij alles eruit ziet. De passie straalt er vanaf en dat zie je ook terugkomen in de Happy Nails boeken. Je merkt echt direct dat het hier om een boek van Elfi gaat. Je kunt gewoon niet anders dan blij en gelukkig worden als je doorheen dit boek bladert. Dit is ook echt zo’n boek dat mooi staat op de salontafel omdat het gelijk de aandacht trekt.

Elfi De Bruyn Happy Nails

Ik was nooit geen gigantische nail art fan of liefhebber maar dit boek heeft me echt van die kriebels gegeven die niet meer weggaan. Sinds ik het Elfi De Bruyn Happy Nails boek heb word ik steeds creatiever met mijn nagels en heb ik meer zin om met nagellak te experimenteren. Heb ik een nieuwe passie gevonden? Wie weet! Ik wil mijn creatieve uitspattingen wel met jullie gaan delen dus stay tuned voor meer nail art binnenkort. Ik kan natuurlijk niet garanderen dat het echt op een hoog niveau zal zijn maar het belangrijkste is dat ik mij amuseer, haha!

Elfi De Bruyn Happy Nails 2 is te koop bij de boekhandel en via Bol.com voor € 5,00. Echt een koopje als je je meer wilt bezighouden met nail art en nagellak. Al is het maar om geïnspireerd te raken ;-)!

Ben jij creatief met je nagellak? 

Share:

4 Comments

 1. August 14, 2017 / 12:53 pm

  Ja, die vormgeving van die boek ziet er echt enorm leuk uit! Je maakt me wel benieuwd!

 2. August 14, 2017 / 8:18 pm

  De vormgeving van het boek ziet er mooi uit, ik heb deze boeken ook en ik ben er zelf helaas geen fan van. Ik ben zelf vrij veel met nail-art bezig en haar inspiratie vind ik niet heel vernieuwend. 🙁

 3. Christine
  August 15, 2017 / 1:10 am

  Ik was er vroeger veel creatiever mee dan nu, nu ga ik vaak voor 1 kleurtje met misschien een accentnagel, wel een super tof boek!

 4. August 15, 2017 / 7:21 pm

  Wat leuk is dat… Deze moet ik zelf ook eens aanschaffen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?