web analytics

Elimin Boost Sunrise vetverbrander review

Een magisch (oplosbaar) pilletje dat afvalstoffen sneller zou afvoeren, vet zou verbranden en ook drainerend zou werken… Dat klinkt natuurlijk helemaal fantastisch! Ik vecht helaas al een hele tijd tegen de overtollige kilo’s dus dan is het altijd wel eens leuk om met zoiets te experimenteren en om te zien of het echt werkt.

Ik besloot daarom om de Elimin Boost Sunrise van Tilman te proberen. Deze oplosbare tabletjes gooi je gewoon in je drinkwater en je drinkt ongeveer een liter per dag. Ideaal om jezelf aan te zetten om meer te drinken en als het zou helpen met vet verbranden is dat alleen maar mooi meegenomen.

Ik heb de Elimin Boost Sunrise vetverbrander inmiddels uitgebreid getest en vertel er in dit artikel dus ook graag meer over. Kijk je mee?

Tilman is een merk dat zich specialiseert in phytotherapie en producten die vet verbranden. Binnen hun Elimin lijn vind je heel wat producten terug zoals o.a. thee en (oplos)tabletten.

Ik vond het wel eens leuk om hiermee te experimenteren en om te zien of dit wel effectief zo goed werkt als ze beweren. Al is het maar een 100 gram per dag extra, alle extra gewicht dat ik verlies is mooi meegenomen. Daarom besloot ik om de Elimin Boost Sunrise vetverbrander tabletten te gaan gebruiken.

De Elimin Boost Sunrise zorgt voor drainage (vochtafdrijvend), vetverbrandend en helpt ook met gewichtscontrole. Het product bevat zwartebessenextract en dit draagt bij tot de goede werking van de eliminatiefunctie van het lichaam. Ik heb lymfoedeem waardoor mijn lymfebanen vertraagd werken en ik veel vocht (en andere rommel) vasthou. Een product dat helpt om extra goed te elimineren en vocht af te drijven was dus zeker welkom.

Het product werkt als volgt: je doet een oplostabletje in 500 ml water, schudt dit goed en daarna kan je beginnen met drinken. Je gebruikt 1 tablet meteen in de ochtend en 1 tablet in de namiddag.

Ik heb ondertussen een volledige kuur afgewerkt en ik kan alleszins al zeggen dat het niet onaangenaam is om te gebruiken. De tabletten hebben een zachte frambozensmaak waardoor je water gelijk een stuk lekkerder wordt dan standaard water. Daarom alleen zou ik ze bv. wel al kunnen aanraden.

Ook werken de tabletten, zeker in het begin, goed om af te vallen. Ik had mijn dieet niet aangepast maar was in de eerste week al meteen 800 gram extra kwijt.

Het enige jammere? Dit effect bleef helaas niet duren en nadien is er geen extra gewicht meer verdwenen.

Ik kan dus met zekerheid zeggen dat de Elimin Boost Sunrise werkt, al is de werking dus wel redelijk beperkt en lijkt het lichaam vrij snel te ‘wennen’ aan de tabletten waardoor ze achteraf toch niet meer zo goed werken. Al blijft het natuurlijk wel heel erg lekker om in je water te doen.

Ik kan de Boost Sunrise tabletjes dus zeker aanraden om een keertje te proberen aangezien je de eerste week zeer mooie resultaten ziet. Achteraf gezien was het helaas toch geen groot wondermiddel, al was het water toch nog steeds wel lekker en hielp het product om mij meer water te laten drinken doorheen de dag.

De Tilman Elemin Boost Sunrise vetverbrander tabletten kosten tussen de € 20-25 voor een kuur. Ze zijn verkrijgbaar bij de apotheek, al heeft niet iedere apotheek ze op voorraad en kan het dus zijn dat je lokale apotheek ze eerst nog moet bestellen.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?