web analytics

Embryolisse Lait-Crème Concentré review

Er zijn zo van die crèmes die altijd populair zijn gebleven door de jaren heen. Een van die crèmes is de Embryolisse Lait-Crème Concentré. Deze crème is dan ook het #1 huidverzorgingsproduct onder de beautyprofessionals.

Ik vond het dan ook dringend tijd om eindelijk eens iets te vertellen over deze bekende crème.

Benieuwd naar mijn Embryolisse Lait-Crème Concentré review? Lees dan zeker verder!

Wat is de Embryolisse Lait-Crème Concentré?

De Embryolisse Lait-Crème Concentré is wereldwijd een van de meest bekende en bestverkochte verzorgende crèmes.

Het is een populaire crème omdat het in essentie gewoon een ontzettend basic crème is. Als je naar de ingrediëntenlijst kijkt zie je dat deze eigenlijk helemaal niet zo uitgebreid is.

Doordat er zo weinig speciale ingrediënten in zitten is het een crème die enorm veelzijdig is voor verschillende huidtypes.

De kans op huidirritaties en allergische reacties wordt enorm verkleind dankzij de korte ingrediëntenlijst. Daarom is hij vooral ook populair onder professionals zoals make-up artists.

Het enige wat deze crème doet is ontzettend veel voeding aan de huid geven waardoor je huid vrijwel meteen voller lijkt, harder gaat stralen en gewoonweg gezonder zal ogen.

Op korte termijn heb je geen betere crème dan de Embryolisse Lait-Crème Concentré!

Mijn Embryolisse Lait-Crème Concentré ervaring

Dat is dan ook exact waar ik de Embryolisse Lait-Crème Concentré voor gebruik. Ik gebruik deze crème voornamelijk als primer op momenten waarop mijn huid echt extreem droog is.

Je kunt de crème lokaal aanbrengen als een soort spot treatment als je merkt dat je een aantal droge plekjes hebt. Ook kun je een dunne laag aanbrengen over het gehele gelaat.

Als je een droge huid hebt is het perfect als primer omdat je zo minder hard aan je huid zal hechten en droge vlekjes minder zal benadrukken.

Heb je een normale of een (licht) vette huid? Dan is de Embryolisse Lait-Crème Concentré goed als dagcrème als je een zeer dun, egaal laagje aanbrengt.

Conclusie

De Embryolisse Lait-Crème Concentré is geen onmisbare crème omdat ja… Hij doet eigenlijk niet zoveel meer dan de huid gewoon meteen hydrateren.

Toch kan ik hem zeker aanraden omdat hij gewoon doet wat hij belooft. Het is een rijke, volle crème die de huid vrijwel meteen van de nodige verzorging en hydratatie voorziet.

Zeker voor make-up artists die met verschillende huidtypes moeten werken is dit een absolute aanrader. Maar ook voor ‘gewone’ mensen die snel last hebben van een droge, schrale huid is dit product zeker de moeite waard.

De Embryolisse Lait-Crème Concentré is verkrijgbaar in 15 en 75 ml en is verkrijgbaar via Lookfantastic Nederland.

Heb jij deze crème ooit al geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?