web analytics

ESPA 24-hour Balancing Moisturiser review

Een goede moisturiser of dagcrème zou voor iedereen eigenlijk onmisbaar moeten zijn, of je nu een vette of een droge huid hebt. Zelf ben ik tegenwoordig helemaal fan van de ESPA 24-hour Balancing Moisturiser, een fijne vochtinbrengende crème die ook voor de vette huid heel goed werkt.

In dit artikel vertel ik graag meer over deze fijne moisturiser. Kijk je mee?

Iedereen met een vette of gecombineerde huid kent het probleem wel: je wilt je huid goed insmeren en verzorgen maar iedere dagcrème is te vet, te plakkerig of veroorzaakt puistjes. Daarom is het dan ook ontzettend belangrijk dat je een goede dagcrème of moisturiser kiest die dus wél gemaakt is voor een vette of gecombineerde huid.

Een goed voorbeeld hiervan is de ESPA 24-hour Balancing Moisturiser. ESPA heeft een mooi assortiment aan dagcrèmes voor verschillende huidtypes, waaronder dus ook deze speciaal voor de vette(re) huid.

Wat maakt de ESPA 24-hour Balancing Moisturiser zo speciaal?

De ESPA 24-hour Balancing Moisturiserd werd dus speciaal ontwikkeld om de huid niet alleen te hydrateren maar om deze tegelijkertijd ook mat te houden. Als je een vette (of gecombineerde) huid hebt merk je vaak dat je huid sneller gaat glimmen doorheen de dag.

Wat deze crème gaat doen is ervoor zorgen dat je huid minder talg en olie aanmaakt. Hierdoor blijft de huid dus langer mat en hoef je niet bang te zijn dat je heel erg gaat glimmen naarmate de dag vordert.

Daarnaast bevat de dagcrème ook een aantal natuurlijke ingrediënten waaronder witte tijm, lavendel en kamille. Deze ingrediënten helpen de huid dan weer te kalmeren.

Mijn review van de ESPA 24-hour Balancing Moisturiser

Wat ik vooral zo fijn vind aan deze crème is dat hij mijn huid een gezonde look geeft zonder tegelijkertijd te vet of te plakkerig te zijn. Ik heb van mijzelf een vochtarme vette huid dus ik kan alle hydratatie goed gebruiken. Echter is het voor mij vaak lastig om een geschikte dagcrème te vinden die mijn huid niet verstopt of te sterk laat glimmen.

Met de ESPA 24-hour Balancing Moisturiser heb je daar allemaal dus geen last van. Hij verzorgt en hydrateert de huid voldoende maar veroorzaakt geen puistjes, mee-eters of verstopte poriën én hij trekt dus ook lekker snel in. Hij smeert ook nog eens zeer makkelijk en snel uit.

De lavendel in deze dagcrème werkt trouwens niet alleen kalmerend voor de huid maar ook voor je mood. Je zou deze crème dus ook perfect in de avond kunnen gebruiken om lekker mee te ontspannen voor het slapengaan, je hoeft hem echt niet alleen ‘s ochtends te gebruiken.

Conclusie

Ik vind de ESPA 24-hour Balancing Moisturiser zeker een fijne moisturiser die zeker doet wat hij belooft. Na gebruik voelt de huid minder droog aan (zonder vet aan te voelen!) en ook op langere termijn had mijn huid zeker baat bij deze crème. Er hangt alleen een flink prijskaartje aan waardoor ik de crème niet zo vaak opnieuw zou kopen maar ik zou hem in de toekomst zeker nog eens aanschaffen.

Zelf eens proberen? De ESPA 24-hour Balancing Moisturiser is verkrijgbaar bij Lookfantastic.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?