web analytics

Essence 24/7 Hand Cream & Mask review

Tijdens de laatste assortimentsvernieuwing lanceerde Essence hun Essence 24/7 Hand Cream & Mask. Deze handcrème kun je zowel voor je handen als nagels gebruiken én kan ook als masker gebruikt worden.

Ook tijdens de zomermaanden moet je je handen goed verzorgen dus ik was zeer benieuwd of deze handcrème fijn en licht genoeg zou zijn. Ik heb hem de afgelopen maanden goed kunnen testen en het is zeker een fijn product. Een review was dus wel op zijn plaats!

Kijk je mee naar mijn review van deze nieuwe handcrème?

Dit zeggen ze bij Essence over hun nieuwste handcrème:

Directe verlichting voor droge en ruwe handen: dankzij de delicaat geparfumeerde 24/7 Hand Cream & Mask met ginseng, wordt de gevoelige en gestreste huid van de handen aangevuld met vocht en daardoor intensief verzorgd.

Een kleine hoeveelheid in de handen masseren is alles wat je nodig hebt als je onderweg bent. De rijke crème trekt snel in en verzacht de huid direct. Om je handen ultiem te verwennen, kan de handcrème ook als masker worden gebruikt.

Heel wat beloftes dus en zeker niet makkelijk om deze allemaal in te lossen, zeker niet voor een product dat slechts € 2,69 kost!

Ik heb het Essence 24/7 Hand Cream & Mask natuurlijk uitgebreid geprobeerd en ik moet eerlijk zeggen: ze hebben bij Essence zeker niet gelogen!

Bij Essence speken ze over een delicaat parfum en daar hebben ze zeker gelijk in. De geur van deze handcrème is echt heel erg zacht maar wel heel aangenaam om te ruiken. Ik denk dat veel mensen de geur van deze handcrème wel zullen appreciëren!

Ze beloven ook dat de crème snel in hoort te trekken en dat is dus ook zeker en vast het geval. Zodra je de crème in begint te werken in de handen neemt de huid de crème snel op waardoor je handen niet vettig aanvoelen. Perfect dus om overdag te gebruiken!

Maar niet alleen overdag is deze crème zeer prettig, ‘s nachts is het ook een aangenaam product. Als je een dikkere laag aanbrengt en van die spa-handschoenen aantrekt kan het dus ook perfect dienen als nachtmasker. Als je dit doet sta je ‘s ochtends op met superpoezelige handjes!

De handcrème is dus prettig in gebruik maar hydrateert hij de handen ook volledig? Wel, als je van jezelf (licht) droge handen hebt zonder echte plekken of kloven doet hij zijn werk zeker goed.

Als je echter extreem droge handen hebt of je handen veel moet gebruiken tijdens het werk, dan zou deze crème misschien wel net iets té licht voor jou kunnen zijn.

Om ervoor te zorgen dat hij snel intrekt moet de formule dus wel wat lichter zijn en op dat vlak boeten ze wel een beetje in op de verzorging. Het is een goed verzorgende crème, alleen niet zó heavy duty als een echte handbalsem.

Is het nieuwe Essence 24/7 Hand Cream & Mask een aanrader? Zeker wel! Het product kost slechts € 2,69 maar voor die prijs krijg je écht wel een fijn product in ruil.

De handcrème ruikt lekker zacht, trekt snel in en hydrateert (licht) droge handen perfect. Je krijgt ook een lekker grote tube dus je doet er ook nog eens extra lang mee. Voor dat geld kun je dus helemaal niet klagen! Hopelijk haalt Essence dit product niet snel uit hun assortiment.

Benieuwd geworden? Je vindt deze handcrème ondertussen in de winkels en online bij Kruidvat.

Heb jij al een handcrème van Essence geprobeerd?

1 Comment

  1. Evdgtje
    June 5, 2023 / 2:11 pm

    Echt een SUPER handcreme.

    Helaas hoorde ik vandaag dat hij uit de collectie is bij Kruidvat.

    Weet iemand waar je deze nog wel kan kopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?